Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zabrania mi dziewczyna

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam 23 lata jestem w swiazku z dziewczyna od 3 lat, chodzi o to ze Ona mi zabrania wypic nawet piwa po pracy, zdarza mi sie raz w miesiacu przy sobocie wypic z kumplami po kilka piwek ale z umiarem, gdy wracam to zaczyna sie sprzeczka i ze alkohol to i tamto, zebym byl alkoholikiem to rozumiem ale zeby piwka po pracy w domu nie mozna bylo wypic? Juz nie powiem o wyjsciu na jakis mecz do baru, fakt ze jej Ojciec dosyc czesto jest pod wplywem, moze dlatego nie chce zebyw w ogole pil. Co o tym sadzicie?

Gość gość
Słuchaj się dziewczyny!

Gość gość
I jak czesto to piwo po pracy chcesz pić? Bo jak kilka razy w tyg to dla mnei też chore. Alkohol to alkohol, jak odmówienie sobie picia jest dla Ciebie takie straszne to może faktycznie masz jakiś problem

Gość gość
No nie codziennie tylko gora dwa razy w tygodniu po jednym, nawet nie pytam czy moge bo wiem ze zaraz bedzie wojna

Gość gość
Wiesz, ja też pamiętam zapach piwska jak mój stary siedział przed kompem i grywał w gierki. Nie lubię tego zapachu. Może o tym z nią pogadaj. Swojemu facetowi nie zabraniam, ale on na całe szczęście sam z siebie mało pije, raz na miesiąc czy dwa sama mu kupuję jakieś wiśniowe np bo on tak sam z siebie to mega rzadko. Ale gdyby chciał piwkować 2 razy w tygodniu to by się kończyło, ze po tej godzinie nie ma przytulania, całowania, seksu (po prostu ten zapach mnei odrzuca). Może ona ma podobnie? Mi by było przykro gdyby mój mimo tej wiedzy wciąż upierał się przy piciu. I nie, nic się na to nie poradzi.