Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dosyć tegoo

coś mi bije na mózg

Polecane posty

Gość dosyć tegoo

mam problem ze sobą i chciałabym żeby mi ktoś polecił co mam z tym zrobić. zazdroszczę ludziom bardzo. zawsze na imprezie widze te wszystkie laseczki i zazdroszczę wszystkiego od wzrostu, po figurę, oczy, włosy, ciuchy, styl, wszystko! zazdroszczę też znajomych, loży, ogólnie wyczuwa się od nich taka fajną aurę i też bym tak chciała. raz zobaczę filigranowa laseczkę z fanym kolesiem to co robię? gapię się i zazdroszzę, dołuję. zobaczę jakąs pulchniastą z duzym biustem ale z fajnym kolesiem to zazdroszczę. obojętnie jaka by była, byleby ładna i z fajnym kolesiem to zazdroszczę. albo gdy ludzie się fajnie całują albo ściskają i bawią. ZAZDROSZCZĘ. o co mi do cholery chodzi ? jak mam być szczera to też nie wyglądam źle, ale jednak czegos mi wciąż brak. i ta chora zazdrość ;/ czasem jest tak, że nie wzrusza mnie nikt przez kilka miesięcy ale to wraca zawsze ! strasznie zazdroszczę tez ludziom zazdrości itd. zauważyłam, że od małego byłam zzdrosna. jak koleżanka miała żelowe długopisy i po nią mama przyjeżdżała po szkole to chciałam być taka jak ona...bo ja nie mialam tego. taki śmieszny przykład, ale mam tak od małego i dziwię się dlaczego :( pomocy!

Gość dosyć tegoo
zazdroszczę miłości * miało być.