Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co wybrać?! Pomocy!

Polecane posty

Gość gość

Nigdy nie wchodziłam na tego typu fora. Jednak chyba jestem bardziej zdesperowana niż myślałam! Pomóżcie proszę! Sytuacja wygląda następująco: byłam z facetem 3 lata. Super związek, wszyscy nam kibicowali, zachowywaliśmy się jak stare małżeństwo. Od pół roku mój chłopak zmienił się całkowicie, przestał się starać, ogólnie miał wyj***... Wiele łez się wylało, próbowałam rozmawiać-to na nic. Jakiś czas temu pojechałam z kumplem na imprezę, poznałam jego kumpla. Zaczęliśmy ze sobą pisać - trochę starszy, zabawny, wie czego chce tak jak i ja. W międzyczasie ja i R. postanowiliśmy się rozstać. Ja chciałam się rozwijać, on wolał zostać pracować prowadzić nudne życie. Ok. W tak krótkim czasie podjęłam decyzję - wyjeżdżam do dużego miasta w poszukiwaniu idealnej dla mnie pracy, usamodzielniam się... właśnie z tamtym nowo poznanym facetem. On zakochany świata poza mną nie widzi już chce kupować pierścionek itd. No ale oczywiście mój R. teraz się stara, chce być najlepszy, nawet ma już pierścionek w domu (na który czekałam tyle czasu). Chce jeszcze otrzymać jedną szansę. Nowy facet jest jest chodzącym ideałem, jest w stanie poświęcić dla mnie wszystko zakochałam się jak gówniara. O byłym nie mogę zapomnieć, tym bardziej, że mieliśmy tyle planów na przyszły rok... Co robić?! Help...

Gość gość
A czy R jest wolny ?ile ma lat?

Gość gość
Jest wolny... mówi, że cały czas czeka na mnie. Jest dwa lata starszy ode mnie

Gość gość
jakbyś taka zakochana w nowym była, to byś o byłym nawet nie pomyslała, jesteś żenująca

Gość gość
Typowa baba z ciebie, zero uczuć wyższych i czysty egoizm. Któregokolwiek nie wybierzesz i tak będziesz żałować jak to baba.

Gość gość
Mącisz jednemu i drugiemu to nie jest w porządku.

Gość gość
Najpierw dorośnij, pojmij co to jest miłość i dopiero później bierz się za związki.

Gość gość
Boże dziewczyno ile ty masz lat.!dorosnij.

Gość gość
ja ci doradzę:-) już wiesz jak jest z tym "starym" facetem, wiesz jak się zachowuje kiedy ma wyj****e, jest na luzie i nie potrzebuje się starac- ten stan wróci za jakiś czas, tego możesz być pewna, pomysl ze dojdą do tego wyrzuty ze pospieszyłas się i pocieszyłas innym. Ten facet jest jak pies ogrodnika. Ja bym odeszła, otworzyłaś się na miłość na nowe- zaryzykuj. Jak nie wyjdzie a tamten będzie kocha prawdziwie to wrócisz ale już będziesz wiedziała ze nikt inny go nie zastąpi:-) ja bym sobie dala szansę z nowym , jestem przekonana ze gdyby ten "stary" miał jakąś pewniarę to już byś nie istniała w jego planach

Gość gość
autorko jesteś beznadziejna...życzę Ci, aby oboje się na Tobie poznali i kopnęli Cię w tyłek