Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

irmarcin

seksowne sukienki i odważne stroje kapielowe

Polecane posty

Drodzy, ostatnio na próbę ściągnąłem partię produktów amerykańskiej marki Espiral. mają ładną seksowną bieliznę w tym erotyczną odważne sukienki i stroje kąpielowe. zastanawiam się nad otwarcie sklepu internetowego m.in. z takimi produktami. póki co na próbę wystawiłem to na allegro. Prośba do Was o info czy te produkty są dla Was ładne i atrakcyjne cenowo, bo USA to jednak nie CHiny i za trochę inną kasę się importuje :) allegro.pl/seksowna-mini-z-glebokim-dekoltem-czerwona-m-i5739473386.html allegro.pl/seksowna-mini-z-koronka-czarna-m-i5739611135.html allegro.pl/seksowna-sukienka-z-glebokimi-wycieciami-szara-s-i5739607467.html allegro.pl/seksowna-bielizna-erotyczna-czarna-s-m-i5739636650.html allegro.pl/seksowna-sukienka-mini-espiral-czarna-m-i5739725699.html allegro.pl/seksowne-bikini-ze-stringami-espiral-rozmiar-s-i5741820746.html allegro.pl/seksowne-skape-bikini-ze-stringami-czarne-s-i5741851048.html allegro.pl/seksowne-bikini-ze-stringami-pareo-biale-s-i5741940531.html allegro.pl/sukienka-dwuczesciowa-z-czescia-plazowa-czarna-l-i5741956849.html allegro.pl/seksowne-bikini-ze-stringami-espiral-rozmiar-s-i5741960683.html I jeszcze inne aukcje z tego samego profilu - jest ich niewiele wiec mozna szybko przeleciec :) Będę wdzięczny za feedback :)

Lato się zbliża a więc czas urlopów i wyjazdy nad wodę nad jezioro czy nad morze i każda z nas chce ładnie i seksownie wyglądać aby wzrok mężczyzn z podziwem zatrzymał się na naszej figurze. Jaka figura przyciąga wzrok i jaki strój lubią widzieć mężczyźni na naszych ciałach przypadkowo dowiedziałam się tutaj: https://lavel.pl/seksowny-stroj-kapielowy-zobacz-co-podoba-sie-facetom/ Warto poczytać przed sezonem urlopowym

Gość Ajlarka
No mi też się wydaje, że za bardzo nie pasuje na plażę wyzywający strój. @GabiS to tankini jest super - mam takie tylko w innym kolorze :D W ogóle były przeboje przy zakupie bo pisałam do sklepu czy mają jakieś inne kolory bo żaden mi się nie podobał i sie okazało, że w magazynie są jeszcze inne :D Jestem bardzo zadowolona z niego. Jakbyś chciała taki sobie kupić to polecam :D

Gość Mirandka85
Irmarcin dzięki tobie znalazłam fajną kiecke