Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niezabudka77

Pogrywki faceta?

Polecane posty

Gość Niezabudka77

Kilka lat temu zakochałam się w koledze z pracy. Przyjaźniliśmy się, nie wiem czy on się domyślił, ale myślę, że mógł. Miał kogoś, ale dawał nadzieję. Nie robiłam nic złego, w sensie- żadnych otwartych propozycji, tylko takie że pomagałam itp. On mówił, że nie jest szczęśliwy, takie gadki. Raz się całowaliśmy-tego żałuję. Potem zrobił coś co mnie zraniło, ochłodziłam relacje. On zerwał z dziewczyną, po pół roku miał już nową. Mówił wspólnej znajomej, że ma dziewczynę idealną teraz i jest szczęśliwy, myśli o dziecku. Ja kogoś mam, bez fajerwerków ale jest fajnie, stabilnie. A on, zaczyna podchody, np chce się spotkać (we dwoje), komplementy, w rozmowach podteksty. Chce romansu/sexu? Po co, skoro ma super dziewczynę (dużo ładniejsza ode mnie)? Jak mam sobie poukładać w głowie, żeby znowu nie cierpieć?

Gość pankracyyyy
olej. typ podrywacza. chce cie wyrvchac. i tyle.

Gość Niezabudka77
Pankracy, też tak myślę. Tylko po co? Czemu chce zaryzykować fajny związek, który teraz ma?

Gość gość
a dlaczego ma ryzykować związek? bzyknie ciebie, a tamta o niczym się nie dowie i związek będzie trwał dalej ile masz lat? 13? życia nie znasz?

Gość Niezabudka77
A jeśli ja bym doniosła? Nie może wiedzieć, jak się zachowam...

Gość gość
to się wyprze a ty i tak wyjdziesz na dziwkę, która podrywa zajętego faceta twoje słowo przeciwko jego - zgadnij komu ona uwierzy?

Gość pankracyyyy
jesli obecna go bardzo kocha, to nawet jak doniesiesz, wybaczy mu... naprawde, nie zawracaj sobie gosciem glowy, jesli liczysz na zwiazek. chyba ze chcesz byc bzyknieta i to Cie usatysfakcjonuje - wtedy ok.

Gość Niezabudka77
Znam go na tyle, że wiem że nie o związek mu chodzi. Nie jestem aż tak naiwna...tylko miesza w głowie. Wiecie, jeśli na kimś Ci zależy albo zależało, to łatwo sex (opakowny w piękne słówka) za coś więcej wziąć. Egoista z niego, nie myśli o mnie a niby TAK mnie lubi

Gość gość
a może zajmij się w końcu swoim chłopem zamiast myśleć o cudzych, co?

Gość gość
sprawdza, czy jeszcze na niego lecisz - może nawet nie chce nic konkretnego poza dowartościowaniem się , a jak uda się jeszcze Cię przelecieć to będzie super happy. Daj sobie spokój, z tego opisu wnioskuję, że facet to jakiś niepoważny gn*ojek.

Gość pankracyyyy
Niezabudka77, cos mi sie wydaje, ze chcialabys posmakowac jego kvtasa, nie mam troche racji? jesli mowisz, ze "nie jestes naiwna" i wiesz, ze nie o zwiazek mu chodzi oraz masz ochote na seks z nim, to moze sie zdecyduj?