Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy moge być w ciąży?

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj (dni plodne) uprawialam z chłopakiem w zasadzie nie dlugo seks analny.  Duzo czytalam w internecie o tym, ze mimo ze nie doszlo do wytrysku w okolicach pochwy po hmm wycoagnieciu albo przy wkladaniu w okolicach pochwy wystarczy jakis krótki kontakt czynnikow by moc zajsc w ciaze? (jestem dziewica a do kolejnejmiesiączki pozostalo mi 10 dni, wiem ze brzmi absurdalnie ale z natury jestem panikara i strasznie sie boje) Niby nie doszło do zetknięcia ale ja sie wole upewnić

Gość gość
No nie wierze. W o***t dajesz ale najważniejsze ze dziewica jesteś. Ja pierdziu, co ta młodzież ma dzis w głowach:]

Gość gość
Prosze o wyrozumiałość i powazne odpowiedzi. Kazdy jest inny i czesto moze stanax w różnej sytuacji...

Gość gośćJasnowidz
jesteś w ciąży skarbie, uważaj na siebie. dzidzia urodzie się zdrowa, będzie to chłopiec około 3400 wagi i 58 cm długości, poród przebiegnie sprawnie, ale mały będzie miał spłaszczoną główkę - od twojej błonki dziewiczej, ale z wiekiem zapuści włosy i nie będzie tego widać...jeszcze raz gratuluję i wszystkiego dobrego ci życzę kochana...