Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewa333333

Nie jest dobrze ... Wybory

Polecane posty

Na co mi zeszło na stare lata, żeby czarni rządzili w kraju pokomunistycznym... Jakbym była młodsza, to poważnie rozważałabym ucieczkę do Europy współczesnej. Całe szczęście, że nie jestem w wieku rozrodczym... no, ale żyję w związku niesakramentalnym, mam nadzieję, że nie będę musiała iść do czarnych z kaską po "sakrament". Załamka.

Gość gość
A na kogo głosowałaś?

Gość gość
Tak myślałem, już samo to w jakim stylu napisane i i o czym. Komuchowo jak widać wiecznie żywe.:o

Gość gość
Miejmy nadzieję, że długo nie porządzą...

Gość gość
Aż miło widzieć smętne miny lewackich ku/rew :)

pewnie te cztery lata posiedzą chyba, że tak nawywijają, że mohery się zbuntują ale nie sądzę....

Gość gość
To nawet nie kwestia buntu moherów.To raczej kwestia wnerwienia się ludzi jak im się będzie zabierać wolność i oni się w tym zorientują.

no nie wiem... jak wejdą na nutę patriotyczną i każdy prawdziwy Polak będzie się poczuwał do wykonywania poleceń jedynie słusznego prawdziwego Polaka, to nie wiem.... jakoś kiepsko to widzę...

Gość gość
Zobaczymy... Trochę za dużo obiecywali i będzie trudno sie z tego wycofać..

każdy obiecuje przed wyborami i potem nie dotrzymuje obietnic, to nic nowego jest jakaś szansa na bunt, ale jeszcze to, że będą mieli większośc w sejmie...no zdołowały mnie te wybory, a raczej ich wynik

Gość gość
No wiesz....Ale te 500 złotych, obniżenie wieku emerytalnego itp to dla ludzie bidnych były bardzo wazne rzeczy.Zobaczymy.Szczerze mówiąc to wole że pis będzie rządził samodzielnie bo jest większa możliwość potknięcia się i nie pomoga zmiany w rzadzie.

no nic, teraz tylko możemy czekac****atrzeć, jak się sytuacja rozwinie swoją drogą wymiana urzędów będzie rewolucyjna... wszyscy trzęsą gaciami.... ciekawe, czy od razu wszystkich z klucza wymienią, czy część oszczędzą no, i czy będziemy z M. musieli to "bykowe" płacić ....

Gość gość
Spokojnie. Wymiana na swoich będzie szybka bo JArosław K. wie, że moze długo nie porządzić...

Gość gość
Całe szczęście że PiS wygrał, a ci już by chcieli, by im się noga powinęła, gdy jeszcze nie zaczęli rządzić! Na pewno nie będzie skandalów i afer, będzie spokojniej i w końcu zgoda będzie wśród Polaków.

Gość gość
Pożyjemy,zobaczymy.Ktokolwiek unas rządzi,zawsze źle,bo Polacy są felerni i nie potrafią być dobrymi gospodarzami we własnym kraju.Już kiedyś Bismarck stwierdził to,że sami się zniszczą tylko im władzę dać.Ginąć .walczyć w sprawie słusznej i niesłusznej,guza szukać i z kijem na czołgi to Polak potrafi.Jeszcze mu wódki dać do szczęścia.ale z tym rządzeniem to słabo wychodzi:-(

Gość gość
bytu tym, którzy tego oczekują, PiS nie poprawi, ale jedno jest pewne, ministrowie ich rządu nie będą pomagali rozkradać własności skarbu państwa.

Gość gość
No właśnie,skończą się akcje"wszystko na sprzedaż":-P