Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

No to czekam na obiecane 500 zł

Polecane posty

Gość gość
ja tez mam zamiar sie pie/rdol/lic i rodzic bachory jeden za drugim :)

Gość gość
I jeszcze tysiączek macierzyńskiego wpadnie co miesiąc przez rok :D Rzucam pracę, będę zachodzić i rodzić :D

Gość gość
No ale najpierw realziacja międzynarodowych zobowiązań poprzedniej władzy i 100 tysiecy do przyjęcia "uchodźców"-- trzeba nakarmić dać mieszkanie i pracę . A dopiero potem wasze przyszłe bachory ...i to nie żart bo od 3 tygodni na gwałt policja i MSW szukają na gwałt wolnych lokali po całej Polsce...

Gość gość
Taaaa a kto doczytał że na DRUGIE dziecko

Gość gość
tysiacem mozecie sie wypchac, to byl pomysl PO :P wolalyscie jednorazowo 500zl niz 1000 co miesiac przez rok? to macie, ale czego sie spodziewac po wyborcach ciemnogrodu? jak wam tego jasno ksiadz na ambonie nie wyluszczyl tylko pier/rd/olil o jednorazowym 500zl to macie :P

Gość gość
Jak masz niski dochod to na pierwsze też dostana. Niestety z tego co doczytalam zostanie zlikwidowana ulga na dziecko wiec rodzice z jednym dzieckiem od pisorow nic...

Gość gość
A to nie mialo byc przypadkiem 500 zl do 18 -tych urodzin ;)

Gość gośćhhh
Jak masz niski dochod to na pierwsze też dostana. Niestety z tego co doczytalam zostanie zlikwidowana ulga na dziecko wiec rodzice z jednym dzieckiem od pisorow nic...

Gość gość
P********y ciemnogrod. Kogo dopuszczacie do władzy tak będziecie mieć. Teraz afera będzie gonić aferę. Smolensk i inne c***je muje. Będą brudy 8 lat do tylu wyciągać zamiast tym się zająć co ważne dla polaków. No bo pan prezes ma zawsze rację a, że on ma nasrane we lbie to cóż. Będziemy mieli nasrane i w polsce :)

Gość gość
Same pokazujecie jakie głupie jesteście :( Zadna z was tak naprawdę nie wie o co chodzi. Usłyszałyście tylko 500 zł na dziecko i tym was kupiono. Nie wiecie czy to wam dadzą czy to wy macie komuś dac, ale najważniejsze 500 zł na dziecko.

Gość gość
Jestem załamana. Z naszych podatków będą utrzymywane patole. Do roboty darmozjady! !!!!

Gość gość
A ja się ostatecznie decyduję na wyjazd z tego cyrku. Ostatni gasi światło.

Gość gość
Mnie sie wydaje, że autorka załozyła ten temat z ironią. :) Bo przecież każdy, kto ma choć trochę oleju w głowie, wie, że obietnic wyborczych sie nie spełnia. :D

Gość gość
Może chociaż kraść tyle nie będą, bo Bóg im nie pozwala...

Gość gość
A ja już za rok na emeryturę, a nie za 8 lat. :)

Gość gość
zaloze sie, ze wszyscy z tego forum glosowali na pis, bo przeciez wierzycie w te 500Zl..

Gość gośćwqurzonaona
Z***biscie! Nasza ojczyzna bedzie pod dyktandem schizofrenikow z mania smolenska!!! Wrocimy do sredniowiecza kurfa!!! I jeszcze bedzie wojna z Rosja przez idiotow! Zeby dostac emerture bedziecie musieli pokazac pieczatki parafii sprzed ostatnich 45lat bo inaczej za poganstwo i nie wiare Was osadza! Nie ma jak wabic darmowa kasa a bezmozgie wariatki na to leca! Juz sie zadna nie wyskrobie, nie bedzie antykoncepcji a Wasze dzieci beda walczyc za Macierewicza i Jego popieprzone wizje! Spiertalam stad!

Gość gość
Nie jestem ani za Po ani za Pis ale skoro Pis doszedł do władzy to z pewnością skończy sie dofinansowanie do in vitro, zakaz aborcji (nawet przy głębokim uposledzeniu płodu), pogorszy się sytuacja z UE, kościół wejdzie na piedestał i wiele wiele innych spraw....o smoleńsku juz nie wspomnę. Wszyscy dla mnie tam to złodzieje i manipulatorzy.

Gość gość
Głosowałem na kukiza chociaż tyle dobrego

Gość gość
gość dziś Nie jestem ani za Po ani za Pis ale skoro Pis doszedł do władzy to z pewnością skończy sie dofinansowanie do in vitro xxxxxxxxxxxxxx I dobrze! Ludzie na raka umierają, dzieci z ciężkimi chorobami nie mają finansowanych terapii, a bezpłodnym torbom się finansuje dzidzię, która do ratowania zdrowia i życia im kompletnie potrzebna nie jest! Chcesz dziecko z in vitro? To sobie sam zarób i zapłać zafajdana ofermo!

Gość gość
a czemu po ogłoszeni wynikow wyszedł kaczynski a tłum skandował "jarosław"??

Gość gość
gość dziś ja akurat mam dzieci poczęte naturalnie Ale niestety bezmózgowcu ty tego nie zrozumiesz co czuja takie osoby , które ich nie moga mieć. Tak, tak zaraz same sobie zapłaca za in vitro -szczególnie jak Po wprowadziło smieciówki. Taaa, zaraz ci dofinansuja leki, biednym dadzą. Wierz nadal. Ale wiara czyni cuda. Nie chce mi sie polemizować z garkotłukiem ze zwichrowaną psychiką

Gość gość
Nie mam dzieci na nich nie głosowałem ale jestem ciekawa czy osoby które tu mocno protestują nie wyciągnął ręki po te 500zł?

Gość gośćania
hahahahaha jasne, że temat z ironią a wszystkim panią czkejącym na 500 zł serdecznie gratuluje:) wiecie, że obiecac mozna wszystko? a dotrzymac obietnic już nie koniecznie:) czekajcie sobie dalej

Gość gość
Jakie osoby głosowały na pis ? No ciemna patologiczna masa ! Osoby z wykształceniem podstawowym i gimnazjalnym. Zawodowym. No i oczywiście moherowe berety...

Gość gość
po 1. żeby dac nam 500 zł na drugie dziecko to zabiorą nam wczesniej 1000 bo sorry, ale z pustego salomon nie naleje. po 2. coraz więcej małżenstw ma 2 dzieci, wiec wyobrazcie sobie jakie to byłoby obciążenie dla budżetu, więc prędzej czy później wprowadzą ograniczenia finansowe na te 500 tak jak wprowadzili na 1 dziecko. Ostatecznie kase zostaną najubozsi, którzy teraz będą miec motywacje do stukania kolejnej gromadki dzieciaków, to wszystko naszym kosztem....

Gość gość
Zeby dostac 500 zl dziecko musi byc poczete po slubie koscielnym, w pozycji "po bożemu", musi byc ochrzczone. Rodzice dziecka musza miec udokumentowane, ze przez ostatnie 2 lata co niedziele byli w kosciele, ze na Wielkanoc przystapili do spowiedzi i komuni swietej i ze w ciagu ostatnich 5 lat byli na pielgrzymce w Czestochowie. Obowiazkowo raz w roku wycieczka na Wawel.

Gość gość
Gorzej raczej nie bedzie.po wyprzedalo wszystko co polskie,tyle przekretow i afer a wy ich jeszcze bronicie?wole juz pis niz po chociaz nieglosowalam na nich.Straszycie tym pisem a dopiero czas pokaze co z tego wyjdzie.co do invitro to tez niechce zeby z moich podatkow ktos sobie to robil,niech robi za swoje jak mu sie podoba.wole zeby za te pieniadze leczyli ludzi chorych wymagajacych kosztownych operacji i leczenia.

Gość gość
Do 8.41 wyksztalcenie inteligentni ludzie glosowali na pis,ja akorat nie bo wybralam inna partie.na po glosowali idioci i ciemni niedoczytani kretyni ktorzy lykaja wszystko co im w tv pokazuja hahaha