Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kontuzja

Pisowcy wygrali! opuszczam ten londyn!!!

Polecane posty

Gość kontuzja

zrobią w koncu porządek ze zlodziejami i urzedasami!!! a londyn mam dosc tego syfu, drozyzna, same gowniane roboty w knajpach badz w hotelach.... poza 98% polakow co tu "kariere" robią

Gość gość
ja też, tylko jeszcze nie wiem, czy przeniosę się do Holandii czy do Szwajcarii... a może Austria? :)

Gość gość
Syfy to masz na ryju :D mieszkam na przedmiesciach sredniego miasta East Midlands i jest tu po prostu przepieknie, niestety w porownaniu Polska to smietnik. Kocham Cie UK!!! :)

Gość gość
Ty masz śmietnik w głowie szmato.

Gość gość
80% ludzi w Londynie je.ie za glodowe 6.70 h - 900-1000 mc. Najtansze studio flat 1000 mc, pokoj 500-800!

Gość gość
nikt ich do tego nie zmusza! ich wybór! kiedyś zapytałam znajomą po co siedzi w Londynie za 7,50 na godzinę i klepie biedę - może się przecież przeprowadzić do mnie (40 km od Londynu) zarabiać podobne pieniądze ale płacić o połowę mniej za mieszkanie - to mi odpowiedziała "ty wiesz jaki to prestiż mieszkać w LONDYNIE???"

Gość gość
i wracajcie do Polski, PiS Wam będzie sprzyjał, praca będzie i 500 zł na dziecko, nawet w upadłej kopalni niezły grosz zarobicie. Wracajcie, toż Wasz partia wygrała!!!

Gość gość
a tylko londyn? jak ci 1000f malo w londynie to wyjedz do innego,ale mozesz wrocic do polski, za 1500 tez czeka cie tu super zycie :D

Gość gość
Ja z Niemiec teraz tym bardziej do Polski nie wrócę, chociaż w Polsce mój dom. boję się tej nowej władzy.

Gość gość
Dobrze znajoma prawi, to prestiż mieszkać w Londynie, Berlinie, Paryżu. Ja od 20 lat mieszkam z mężem i 2 dzieci na prowincji Niemiec, w Polsce mam 2 gospodarstwa agroturystyczne i niezłą kasę. Niestety ze wzg. na edukację dzieci jeszcze trochę będziemy tu tkwić. Pracę mamy, aczkolwiek mąż taką, że i dobra w Polsce dopilnuje.