Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bol gardła i biały nalot

Polecane posty

Gość gość

synek od wczoraj narzeka na ból gardła, lekarz przyjmie nas pewnie wieczorem, przed pracą skoczyłabym do apteki i coś mu kupiła. Lizaki odpadają, ma trzy lata, coś może polecicie??? ten bialy nalot mnie niepokoi :(

Gość gość
Idz do laryngologa, to moze byc albo poczatek anginy albo zapalenia migdalkow, moze sie okazac ze beda do wyciecia

Gość gość
Doraźnie tamtym Verde aerozol lub Uniben

Gość gość
Do lekarza idź koniecznie. Możesz kupić spray lactoangin, który szybko uśmierza ból, dodatkowo zakwasza jamę ustną i utrzymuje w niej niskie pH co uniemożliwia rozwój patogenów. Ma przyjemny cytrynowo miętowy smak i wygodny dozownik, u mojej córki się sprawdził.

Gość gość
Bialy nalot odpowiedzialny jest za infekcj***akteryjna czyli moze byc jakas angina badz zapalenie gornych drog oddechowych co nie jest wirusowka. Wiec leki napewno musza byc na recepte.

Gość gośćEmilka
Miałam bardzo podobne problemy ostatnio. Podobne objawy - biały nalot... Pani w aptece poleciła mi nowy na rynku preparat od ponoć dobrej firmy olimplab, tabletki Ulgard (były jeszcze do tego w promocji) :) W efekcie po pierwszym dniu stosowania ból ustąpił co mnie bardzo pozytywnie zdziwiło, osad znacznie zmalał. Mogę z czystym sumieniem polecić na podobne stany :)