Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elfka21

Test pozytywny a ciąży na Usg nie widać.

Polecane posty

Witam ostatni okres miałam 05.września był on normalny. czekałam na kolejny ale go nie dostałam w okolicach 5 października ale 11 paź, dostałam plamienia dzień później zrobiłam test wyszedł pozytywny odrazu poszłam do ginekologa ale nic nie widział wiec zrobiłam 3 dni później kolejny i również był pozytywny. 16 znów wizyta u ginekologa ponieważ miałam 10 dni plamienia. Nic nie widział tylko powiekszona macice jak na ciąże. wyszłam od niego byłam zdezorientowana wiec zrobiłam kolejny test i również pozytywny. Czy moze ktoś miał podobną sytuacje? Niepokoiły mnie te plamienia .

Gość gość
16 października nic nie widział, a mówił coś o pozamacicznej? Miałaś krwawienie, nawet lekkie? Może poroniłaś a nie wiesz... Dziwny lekarz. Idź do innego!

nie mówił o pozamacicznej. tylko powiedział ze to może być bardzo wczesna ciąża a kwawienia mogą oznaczać przedwczesne poronienie. Kazał mi zrobić badania krwi i z tymi badaniami iść do niego.

Na pierwszej wizycie przepisał mi tabletki anty poronne ale po nich też miałam te krwawienia, wiec kazał przestać mi je brać.

Gość gość
i zrobiłaś betę? Jak wyszła?

Gość gość
zamiast marnowac kase na testy zrób bete hcg i powtórz po 48h. Jeśli przyrasta o co najmniej 66% to jest ok. Czy w trakcie plamienia miałaś bóle brzucha jak na miesiączke? jeśli tak to nie dobrze, ale nie trać nadziei. Na Twoim etapie u mnie było już widać pęcherzyk ciążowy.

Jutro jadę zrobić ponieważ krwawienia juz nie mam wiec stwierdziałam ze nie ma co się śpieszyć. Jutro będzie wszystko wiadomo. Mam nadzieje ze te krwawienia nie byly grozne i że jeśli jestem w ciąży to dzidzią będzie wszystko dobrze

brzuch mnie nie bolał ale był taki jeden raz że kiedy wyszłam z wanny strasznie brzuch mnie bolał całe podbrzusze mnie rwało. ale kwawienia nie było. dopiero rano troszkę było na wkładce. lekarz mi powiedział że jeśli nie ma skrzepów i bólu to może być dobrze. A jesli pojawiły by się jednak to odrazu dzwonić na pogotowie ,.