Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ślub rok po rozwodzie?

Polecane posty

Gość gość

Ślub rok po rozwodzie? Czy nie za wcześnie?

Gość gość
zupełnie bez sensu i ja bym tak z całą pewnością nie zrobiła, uważaj bo za rok może być kolejny rozwód

Gość gość
Przed rozwodem nie bylam 2 lata z byłym mężem. Byl bardzo uzależniony od alkoholu i hazardu. Miałam tylko ślub cywilny. Rozwód dostałam w lutym 2015 r.Narzeczony chce abyśmy wzięli ślub kościelny we wrześniu 2016 r i zrobili fajne wesele

Gość gość
To rób, ja wiem na pewno że gdyby doszło do rozwodu z aktualnym mężem, to nigdy ponownie nie wyszlabym za mąż, ale w rodzinie mam taką, co już 3 razy ślub brała, raz nawet wiarę zmieniła dla partnera

Gość gość
Tamto to byla moja pomyłka zuciowa. Z obecnym partnerem znamy sie dobrze, przyjaźniliśmy sie później nagle jakos tak wyszło. Mieszkamy razem prawie 6 miesięcy. Jestesmy szczęśliwi i świetnie sie dogadujemy. Tamtego nawet nie można nazwać małżeństwem bo faktycznie trwalo chwile a pozniej zdrady, alkohol, hazard i ciągle krzyki. Dzieki mojemu narzeczonemu wreszcie jestem szczesliwa

Gość gość
Nie słuchaj ich! Ja bym brała ślub. A jeśli w rodzinie ktoś by szeptał, pytal, obgadywał to powiedz prawde. Wiem co to znaczy być z hazardzista bo byłam z takim ponad 2 lata :/ a poza tym mam np. Koleżankę która ledwo co wyszła za mąż a niecałe 2 miesiące po było po wszystkim. Poznała zaraz innego i mają dziecko.... także widzisz... różnie w życiu bywa. Nie przejmuj się nikim. Nikt Cie nie ma prawa oceniać ani mówić co masz robić.

Gość gość
Moja rodzina cieszy sie ze nie jestem z tamtym i uwielbia mojego narzeczonego. Mieszkamy razem. Planujemy ślub na 3 września kościelny i wesele na 120 osob zeby bylo tak jak trzeba wreszcie a nie na lapu capu. I tez chcemy po ślubie odrazu o dziecko się starać chociaż narzeczony chciałby juz teraz.

Gość gość
mój ojciec tak zrobił. po rozwodzie przez pół roku mieszkał z nami w domu, w tym czasie spotykał sie z taka jedną. kiedy się wyprowadził po pół roku wziął slub. czyli w suma sumarum rok po rozwodzie byl slub.

Gość gość
Tutaj w sumie bedzie 1,5 roku. A z tamtym nie jestem faktycznie 3,5