Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poród w Piasecznie

Polecane posty

Gość gość

Witam czy jest tu ktoś kto rodził dziecko w szpitalu Św Anny w Piasecznie?

Gość gość
Ja rodziła, i to już dwójeczkę :) Synek ma 2 lata a córeczka 4 miesiące. Warunki rewelacja, położne bardzo fajne, lekarze tez, no generalnie to z czystym sercem mogę polecić. Na kiedy masz termin?

Gość gość
Odradzam!!! Rodzilam w tamtym roku i masakra. Tzn szpital jest ladny i warunki ogolnie bardzo dobre. Ale personel to tragedia. Neonatolog jest baaaardzo niemila i chamska. Polozne mialy mnie w d***e za przeproszeniem. Mialam cc o 9 spionizowali mnie kolo 17. O 20 wygonili meza i kazali cala noc samodzielnie zajmować się dzieckiem. Nie moglam jeszcze samodzielnie wstać. Dziecko plakalo. Cala noc mialam je na rekach, nie zmruzylam oka. Z karmieniem bylo tak: polozna kazala karmic piersia co 4 h jak nie domaga sie częściej i tak robilam, rano byl obchod i neonatolog wydarla sie (tak dosłownie wydarla się na mnie) ze glodze dziecko i mam karmić co 2h, powiedziałam ze karmie tak bo polozna kazala co 4. Zaczela sie drzec, ze ona jest wazniejsza od poloznej. Jak mialam cc to przy wbijaniu igly przy znieczuleniu komentarz pielęgniarki: "kręgosłupa to pani prostego nie ma". Dodam, ze mam prosty :). Ogolnie przy wyciaganiu dziecka przy cc trochę je przydusili, dostal 8/10 punktów. Na szczęście teraz ma rok i jest wszystko dobrze. Moja sąsiadka tez rodzila w piasecznie. Ma okropne wspomnienia. Nie chcieli jej zrobic cc mimo, ze dziecko utknelo, a ona ma dysplazje stawu biodrowego. Gdyby nie zmiana dyzuru dziecko mogloby się udusic, bo dopiero inny lekarz zlecil natychmiast cc. Idz na zelazna jak mozesz, moje dwie koleżanki tam rodzily i sa b. zadowolone, ja tez tam chce urodzic kolejne dziecko.

Gość gość
A czy ktoś wie czy jest tam możliwość cc na życzenie?

Gość gość
Jest bo to tez szpital komercyjny ale musisz zapłacić oczywiście

Gość gość
No ja polecam i to bardzo!!!!! Uratowali tam mojego synka! Rodziłam SN i wszystko szło dobrze,az do momentu kiedy młody sie zaklinował. Kidy tylko położna zobaczyła co jest grane byłam na stole operacyjnym w 5 sekund!!!! To b yło juz 6 miesięcy temu, ale ciagle mi sie ręce trzesą jak o tym pomyslę. Gdyby nie ci ludzie mogłabym mie mieć dziecka. Dobrych warunków nawet nie pamietam, ale jedzenie było smaczne.

Gość gość
Jest bo to tez szpital komercyjny ale musisz zapłacić oczywiście x Poważnie? Szukałam info na ich stronie, ale nie znalazłam dlatego pytam.

Gość Blanka6
Rodziłam dwukrotnie SN, w 2012 i 2015 roku. Na poród nie mam co narzekać bo były bezproblemowe, mąż był kiedy chciał. Warunki super, dieta wegetariańska. Opieka poporodowa za pierwszym razem jako tako, za drugim praktycznie brak opieki poporodowej (no ale nie potrzebowałam). CC na życzenie oficjalnie nie ma a nieoficjalnie to nie wiem.

Gość Blanka6
Pani Neonatolog rzeczywiście niezbyt sympatyczna dla rodziców za to złota dla noworodków i dobry specjalista. Nie raz widziałam jak dzieciak u matki wył godzinami a Ona tylko podeszła, zabrała na ręce i była cisza jak makiem zasiał.

Gość edytak

Witam, czy ktoś rodził w Piasecznie ostatnio i odzieli się opinią. Czy coś się tam zmieniło? Ja rodziłam 2013 i 2016 i dobrze wspiminam. Teraz rownież planuje porod w Piasecznie. Słyszałam ze powiekszyli oddział? Czy ktoś ma jakies nowe informacje jak tam teraz jest ?