Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bóle jak na okres w 39tc

Polecane posty

Gość gość

co moga znaczyć? Szykowac sie na poród? Nie mam skurczy

Gość gość
u mnie wlasnie tak zaczął się poród, urodziłam 21 godzin później

Gość gość
Zależy-ja jestem w 36 tc i mam takie bóle, są lekkie ale powtarzają się codziennie, okazało się że pomału szyjka mi się skraca ale jeszcze na pewno nie rodzę

Gość gość
to nawet nie bóle tylko takie nieprzyjemne uczucie napierania na o***t

Gość gość
Z na o***t to skurcze parte ..! Rodzisz :)

Gość gość
no lepiej jedź sprawdzić co się dzieje do szpitala.

Gość H helix
Ja ból jak na okres miałam, gdy zaczynał się mój poród. Z początku się nie zorientowałam, że to już, ale miałam jakiś dziwny niepokój i biegunkę. Jak zaczęłam liczyć czas między tymi bólami, okazało się, że są bardzo regularne i już byłam prawie pewna, ale dalej nie przekonana, bo ból był słaby, a ja spodziewałam się mocnych, bardzo bolesnych skurczów. Kiedy bóle były co 7 minut, pojechałam do szpitala. A tam lekarz mi wesoło oznajmił, że pół porodu już za mną, bo to już 6 cm :) Zanim załatwiłam wszystkie formalności z przyjęciem na porodówkę, miałam już 8 cm. I zaraz potem zaczęłam czuć, że chce mi się kupę. Nawet poszłam do ubikacji, ale nic nie zdziałałam w tym temacie ;) A napór czułam dalej, więc już zaraz miałam rodzić. Pocieszę Cię, że mając już prawie pełne rozwarcie, moje bóle wciąż były właśnie na poziomie takiej nieco mocniejszej miesiączki, więc może Ty też będziesz miała tak lajtowo. Tak więc zamiast siedzieć na forum, lepiej leć szybko do szpitala!