Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

o czym świadczy niedbały wygląd gościa weselnego, gorszy niz na codzień?

Polecane posty

Gość gość

na naszym weselu była osoba, która na codzień stroi się i maluje, dba o fryzurę, natomiast na naszym weselu zaskoczyła mnie, nie przeszkadzała jej dziura w rajsopach, brzydko uczesane włosy, kolorowy dziecięcy plasterek na kostce, niedbale zarzucona zwykła czerwona kurtka jesienna na sukienke pokazującą mankamenty figury? o czym to świadczy, skoro na co dzien ubiera sie duzo lepiej i wyglada lepiej? świadczy to o pogardzie dla nas i tej uroczystosci? jak to w ogóle wygląda że wszyscy w garsonkach, ładnych żakietach i sukienkach a ta w kurtce jesiennej pikowanej?

Gość gość
ja pier/dole ile jeszcze będziesz przezywała każdy szczegół swojego wesela??????? i co cię obchodzi jak kto wyglądał?

Gość gość
nie rozumiem? pisze pierwszy raz w tym dziale

Gość gość
taaa jasne, jak co kilka dni "pierwszy raz", weź już skończ bo rzygać się chce tymi twoimi tematami, pogódź się z tym, że miałaś beznadziejne wesele i beznadziejnych gości, oby małżeństwo było lepsze, choć biorąc pod uwagę twoją głupotę, to marne szanse

Gość gość
13:06 beznadziejne wesele? debilko, beznadziejny gość weselny nie sprawia, że wesele jest beznjadziejne, natomiast ludzie tacy jak ty,wszojadzie, czynia to forum okripnym

Gość gość
13:06 wszojadzie hahahah usmiałam sie a swoja droga rzeczywiscie to tylko wsza mogla ci tak poweidziec wiec nie przejmuj sie nia :D mysl o tym co bylo dobre w twoim weselu. ta osoba co ci tak pisze to albo wesela nigdy nie miala i nigdy nie bedzie miala bo nikt jej nie chce :D albo ma cos ze lbem to jest wolne forum kazdy moze zakaldac tematy jakie chce, niestety takie wszy jak przedmowczyni tez :D

Gość gość
Świadczy o tym, że miała wyebane na waszą potańcówę

Gość gość
chyba jej było za cieplo w kurtce pikowanej na weselu?

Gość gość
Że ma Cię w d***e. Moje szwagierki tak zrobiły na moim ślubie. Normalnie na każde wesele fryzjer, nowa sukienka za kilkaset złotych. U mnie przyszły w nawet nie ułożonych włosach i zwykłych letnich sukienkach.

Gość gość
No i dobrze, że założyła kurtkę. Październik jest, p/i/ź/d/z/i/ł/o więc ubrała się jak przystało na tę porę roku.Miała się trząść w kościele z zimna w żakieciku, bo ty miałaś takie widzimisię ? Przecież w kurtce nie tańczyła, tylko ją zdjęła więc czego jęczysz? Ciesz się, ze w ogóle przyszła i dała ci kopertę

Gość gość
13:16, to brzydko zrobiły. ja nawet jak kogoś nie uwielbiam to i tak z klasą się zachowuję, ładnie układam włosy nie idę rozczochrana...no i łądnie się ubieram nawet dla własnego komfortu. a dlaczego one miały Cię w d***e?

Gość gość
13:21 wesele było na początku września i było 18 stopni a ona w kurtce, dla Twojej informacji :)

Gość gość
Hahaha nie ma to jak samemu sobie odpowiadać wszojadzie :D, a wesele miałam na tyle udane, że nie musiałam sie na nie po forach uzalac przez ponad miesiąc :P

Gość gość
Moje szwagierki przyszly na bialo od stop do glow ubrane :D:D:D To był dopiero hardcore.

Gość gość
u mnie znowu było tak, że żona mojego już szwagra przyszła w polarze, włosach tłustych spiętych w kucyk i siedziała nabzdyczona:D ogólnie mnie to rozśmieszyło bo chyba chciała mi pokazać, że ma nas gdzieś, ale przecież sobie zrobiła "reklamę" a nie mnie:)

Gość gość
Zapewne dlatego, że mnie nie znoszą :)

Gość gość
ość dziś nie użalam się nad weselem. Ile ty miałaś punktów na maturze, 10? nie umiesz czytać ze zrozumieniem cepie....napisałam o jednej osobie na weselu a nie że całe wesele nieudane. a dla twojej inforamcji ta osoba starała sie juz trzecie wesele w rodzinie zepsuc swoimi docinkami i strój to tylko dadatek do jej wredoty. ale ty bys sie z nia świetnie dogadała. na takich jak ty wypływają takie jak ona, debil do debila debilem podgania

Gość gość
13:36 ale za co nie znoszą? co im zrobiłaś? ja przynajmniej wiem co ja "zrobiłam" tej osobie - synka jej ukradłam :D

Gość gość
13:40 szczerze to sama nie wiem, ale przypuszczam, że chodzi o zazdrość :)

Gość gość
Ja - przeciwieństwie do ciebie- zadawałam maturę, kiedy miała ona jeszcze jakąś wartość dlatego mam lepsze zajęcia, niż roztrzasanie elementów garderoby gości weselnych, a u ciebie przygotowania minęły, wesele też, nic wiecej nie zostało, to teraz będziesz przez rok zastanawiała sie dlaczego tak, a nie inaczej, miłej zabawy :D

Gość partka
14:08, za to u ciebie dużo zostało, bo aż z tego nadmiaru zajęć na kafe siedzisz :D

Gość gość
ale Ty jesteś glupia autorko, szok! Daj sobie już spokoj bo zalosna jesteś! :O

Gość gość
gość dziś 13:21 wesele było na początku września i było 18 stopni a ona w kurtce, dla Twojej informacji usmiech.gif xxxxxxxxxxxxxxx To skoro tak, to na jaki chooy prawie dwa miesiące po, roztrząsasz tak nieistotny fakt jak ubiór kogoś tam. Brak ci zajęć, to zajmujesz się pierdołami.

Gość gość
Chciala tym pokazac, ze ma ciebie i twojego meza w d***e. Po co ja zapraszalas i kim ona dla ciebie jest?

Gość gość
14:34 to jest matka mojego męża, nie wypadało nie zaprosić

Gość gość
Nie przejmuj się autorko, to świadczy tylko o braku kultury tego gościa i świadczy o niej. Wyobraź sobie, że moja bratowa stanu wolnego pod trzydziestkę,która nie znosi mnie od zawsze, przyszla na moje wesele w białej sukience i olbrzymim koku ala panna młoda. Jedynie śmiać mi się z niej chciało. Jeżeli kiedykolwiek ktokolwiek ją zechce i przyjdzie mi pójść na jej wesele na pewno nie zrobię takiej szopki i idiotki z siebie.

Gość gość
O ja p*****le, a jaki to jest kok ala panna młoda?

Gość gość
14:58 dziękuję za miłe słowo.

Gość gość
Teściowa pokazała że jest zawistną mendą bez szacunku dla synowej i samej uroczystości zaślubin syna. Całkowity brak klasy.

Gość gość
Ale pociesz się że nie ubrała się w kostium z wypożyczalni w stylu burleski ju zgrozie wszystkich. I takie historie tu kobietki opowiadają.