Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ten dział jest dla niedołęg, oferm życiowych i sfrustrowanych kur domowych

Polecane posty

Gość gość

w życiu nigdzie indziej nie miałam nieprzyjmeności poczytać tylu złych, chamskich uwag. Dlaczego na żadnym innym dziale nie obrzucają się tak bardzo błotem jak tu? Pewnie daltego, że poród i ciąża zrobiły wam z mózgu gąbkę nasiąkniętą rzadką kupą waszych brzydkich i głupich jak wy dzieci :D A tak serio: co w was tyle jadu wywołuje? frustracja, że tylko rozkraczyć sie potrafilyscie a teraz na forum wypisywac ile parłyścvie, ile dziecko wyżera a ile wysrywa? :D głupie baby. mowie to jako mężczyzna ale moja kobieta tez tak uwaza i ciesze sie ze moja koibeta nie jest tak głupia jak wy

Gość gość
a Ty na tym dziale? co tu robisz zatem tyle czasu skoro zdążyłaś przeczytać tyle, a tyle tych głupich tematów ofermo i frustratko? szach i mat :)

Gość gość
no ale chyba na tych chamskich tematach ktoś był wyzywany przez te idiotki i co? On też idiota i debil? a ty niby taka zaje/bista, a sama siedzisz i wczytujesz się w ten dział dla oferm życiowych :o

Gość gość
To jak mężczyzno mialas czy nie mialas :D ?

Gość gość
to po co tu siedzisz? a twoja wypowiedź to jeden wielki, chamski prymityw przyganiał kocioł garnkowi...

Gość gość
I jeszcze temat zakładasz na takim dziale? x Niedołęgo x Ofermo x Frustratko x :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Gość gość
jestem mężczyzną proszę literówkę wybaczyć...zaszedłem tu bo koleżanki z pracy złapałem na siedzieniu na tym odmóżdżaczu zamiast na pracowaniu więc teraz patrzę co może być ciekawsze od pracy i oczy przecieram ze zdumienia

Gość gość
14:45-wiesz, na tym forum sporo facetów też siedzi

Gość gość
i az tak cie to zdziwilo ze zaczeles czytac...smutne, lepiej wez sie do pracy nierobie!

Gość gość
moja żona nie jest taka jak wy, niedorajdy życiowe niedołęgi kurze z kafeteri

Gość gość
tak tak zaszedleś przez przypadek bo koleżanki czytały ale już wiesz że na innych działach tego nie ma :D Wyzwiska są to na porzadku dziennym, polki to najbardziej agresywne kobiety (były takie badania) ale jak śmiesz zwracać komuś uwagę samej (bo widać żeś babka;P) pisać tak rynsztokowym językiem?

Gość gość
Karmcie, trolla karmcie.....

Gość gość
O ...wypraszam sobie, ..nie każda jest taka jak piszesz. Proszę przeprosić. Ale popieram, tutaj raczj nie pisze się na poważne tematy bo i poważnej odp nie uzyskasz. Jak trudniejszy temat to odp zerows albo zaczynają sie obelgi i złote rady sfrustrowanych wsxystkowiedzących matek.

Gość gość
autor tematu ma nierówno pod sufitem, w dodatku robi takie byki że do szkoły to miał pod górkę! chłopie niczym sie nie różnisz :O

Gość gość
niech idzie biedna chłopina na ero:-D to odpowiedni dział dla takich jak on/ona

"Mężczyzno" a jakie są Twoje ulubione tematy? O porodzie, macierzyństwie, a może o gęstej żółtej wydzielinie z pochwy? Poszukaj sobie bardziej adekwatnego forum, chyba że masz fetysz czytania o bolących piersiach, czy plamieniu w ciąży.

Gość gość
I się zaczyna....kłapanie dziobem

Gość gość
mam fetyz czytania o babskiej głupocie bo wtedy czuje sie lepszy

Gość gość
Twoja żona ma męża z kafeterii :D To jest dopiero porażka :D ŻYCIOWA OFERMO :D

Gość gość
Mi sie wydaje ze jestes po prostu niedowartoscowany skoro z babskiej glupoty sie smiejesz to chcesz sie poczuc lepszy. Wlasnie!!! Poczuc! A byc lepszym to duza roznica. Kobiety sa glupie masz racje. Twoja matka tez musiala byc glupia skoro takiego chama na swiat wydala. To kobieta cie urodzila wiec wiecej szacunku :)