Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mąż szwagierki brzydko pachnie, nie idzie po nim wywietrzyć

Polecane posty

Gość gość

higiena nie jest jego mocną stroną, kilka dni temu zaprosiliśmy ich na obiad i kawę. tak śmierdziało że nie było możliwości tego wytrzymać, dusiłam się. dlaczego nie myjecie się, ludzie, dlaczego śmierdzicie. mieszkanie wietrzyłam po nim godzinę. Każdy ma lazienkę, w bloku ma dostęp do ciepłej wody 24/7 to dlaczego sie nie myjecie???? Porada dla mnie proszę - czy zw¶ócić uwage szwagrowi, jego żonie albo w ogóle milczec? lubie ich, nie chce by im bylo przykro ale on naprawde smierdzi jak cap... :(

Gość gość
i to nie jest pierwszy raz. on ubiera się grubo, a swąd od niego niesamowity bo po co ubiera się jakby mrozy trzaskały

Gość gość
ksiedza spytaj aby grzechu nie popełnić. dzizas, ludzie to mają problemy. nie zapraszaj ich i po kłopocie

Zapytałabym szwagierki, czy mąż nie cierpi na żadne dolegliwości, bo ten zapach, który wydziela może wskazywać na chorobą, ja tak bym zagaiła.

Gość gość
zapytaj wprost - czy nie miałby ochoty mrrrał się wykąpać :)

Gość gość
ale właśnie skąd wiesz, że sie nie myje? masz zainstalowaną kamerke w ich domu i wgląd w to co robią 24/h? to prawda, że dziwny zapach nie zawsze świadczy o braku higieny a może o jakiejś chorobie albo o nie odpowiedniej diecie i to potem wydziela sie z potem