Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zerwał a ciągle pisze

Polecane posty

Gość gość

Miesiąc temu zerwał ze mną chłopak. Od tego czasu nie mieliśmy kontaktu ze sobą tylko tydzień, a ta przez ostatnie 3 tygodnie ciągle mamy ze sobą kontakt. Ciagle pisze co u mnie opowiada co u niego i w sumie całymi dniami piszemy. On twierdzi że nadal nie chce ze mną byc ale chce ze mną utrzymywac kontakt. Ale po co? miesza mi tylko w głowie. Po co on to robi?

Gość gość
Bo mu na to pozwalasz. Jestes jakas bezwolna kukielka, ze nie reagujesz? Przestan odpisywac albo badz dalej jego zabijaczka nudy.

Gość gość
Olej typa, bo tylko nabawisz się depresji, jeżeli faktycznie nie chcesz z nim utrzymywać kontaktu. Pewnie coś tam czuje, ale woli mieć rękę na pulsie jak ci się wiedzie w życiu, czy kogoś masz i w najmniej odpowiednim momencie będzie manipulował twoimi uczuciami. Zerwać kontakt, wywalić z fb, z kontaktów, usunąć zdjęcia, napisać, że powrotów nie ma.

Gość gość
No dzisiaj mu napisałam, że zrywam kontakt i całkiem się odcinam od niego. Z jednej strony chciałabym utrzymywac ten kontakt, ale z drugiej strony to za bardo boli i zbyt duże nadzieje mi robi

Gość gość
a w czym problem ? Traktuj go jak zwykłego kolegę. Jak facet to zaraz musi być na własność albo do "związku" ? Może dobrze mu się z Tobą pisze, ale do tych spraw chce kogoś innego. Jak piszesz z koleżankami to też się zastanawiasz po co piszą ?

Gość fixfix
A jaki powod podaje na to, ze nie chce z toba byc?

Gość gość
No tak łatwo nie jest z nim pisac po rozstaniu gdy ja nadal chce z nim być. normalni znajomi nie gadaja ta ze soba . powód to za dużo kłótni i monotonność.

Gość gość
to po co chcesz z nim byc, jak się kłócicie i jest monotonnie ? Jeżeli już teraz jest tak źle to z czasem się nie polepszy.

Gość gość
Memła bez charakteru, takie się rzuca.

Gość gość
No tak łatwo nie jest z nim pisac po rozstaniu gdy ja nadal chce z nim być x bla bla bla... jak się nie chce przestać to sie wmawia wszystkim, że to nie jestv łatwe, chcesz dalej służyć jako jego chwilowa rozrywka to sobie z nim dalej pisz, nie wiem tylko po co ten temat zakładałaś, jeżeli liczyłaś ze ktoś napisze, że jemu zalezy to się przeliczyłaś

Gość gość
UP