Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prezenty świąteczne, wiem że za wsześnie ale...

Polecane posty

Gość gość

...ale ja do 15 listopada musze sie obrobić z tematem bo póxniej nie bede miec czasu na prezenty i kasy (zaczynamy duzy remont w domu) najbardziej mam problem z teściami, męża bratem i siostrą i jej mężem (pierwszy raz bedziemy u nich na swieta) dajcie jakies pomysły i nie za drogie myslalam o kubkach ze śmiesznymi napisami dla wszystkich....

Gość gość
I bardzo dobry pomysl. Bedzie pamiatka.:) A poza tym bylo by glupota wydawac pieniadze na drogie prezenty. Moim zdaniem liczy sie gest. :)

Gość gość
Kup każdemu książkę. Kubek ze śmiesznym napisem to żenada ;)

Gość gość
Ja też zamierzam w listopadzie rozpocząć zakupy prezentów świątecznych :) a mam kogo obdarować: mąż, babcia, teściowa, teść, wujek, szwagierka z narzeczonym (wspólna wigilia), potem rodzice, 2 siostrzenice, siostrzeniec, bratanica, córka przyjaciółki - tylko to już upominki :)

Gość gość
Bój się Boga jeszcze wszystkich świętych nie minęło a ty juz się na Mikołaja szykujesz! !! Wstyd!

Gość gość
ja przewaznie prezenty robie na szybko w ostatnim czasie ale w tym roku musze wczesniej bo sytuacja mnie do tego zmusiła

ja zawsze mówie, ze ksiazka jest idealnym prezentem :) bo dla kazdego mozna dobrac cos fajnego, poza tym kubki tez dobry pomysł, ale moze bardziej spersonalizowane...tak na szybko to karty podarunkowe

Gość gość
Tylko nie kubki. Masakra tendencyjny i beznadziejny prezent. Cieszyłabyś się z tego? Kolejna nie do kompletu skorupa.

Gość gość
właśnie,żekubki fajneaz książkami to cięzko trafic.

Gość gość
o kurde, naprawdę obdarowujecie wszystkich? Ja bym chyba zbankrutowała. My od lat w rodzinie obdarowujemy tylko dzieci, a dla dorosłych dobre słodycze. Dzieci mamy 6 do obdarowania i to juz sporo kasy wyniesie

Gość vivivienka
u nas jest tak,że kupujemy dzieciom (z naszym 3) i np mnie w rodzinie losujemy jedną osobe i wtedy mozna kupić coś fajnego. Natomiast w tym roku tez jedziemy do teściów i tam już każdy kupuje dla każdego i w taki sposób dojdzie nam 5 prezentów,ale nie będziemy kupować nic kosztownego tylko symboliczne prezenty gdyż sama podróż ok 300 zł

Gość gość
Na łeb: butelka denaturatu, kostka smalcu, płyn do kibli - wykwintny alkohol, eleganckie słodycze i pachnące perfumy :)

Gość gość
Żadne "za wcześnie". Ja zrobiłam zakupy w styczniu na wyprzedażach. Dla teściów i rodziców zrobię kalendarze ze zdjęciami dziecka. Bedą zachwyceni. A kubki ze zdjęciem to tez niegłupi pomysł. Nie każdy ma wyrafinowane wymagania. Są tacy, których cieszą właśnie takie trochę kiczowate prezenty. Nie musi być drogo, byle pod gust obdarowanego p

u nas też symbolicznie tylko dzieciaki najbardziej korzystaja :) Kubki fajny pomysł ale w sumie mialam zamowic kubki na dzien babci i dziadka :)

Gość gość
Ja już też kupuję. Pod poduszkę kupiłam dla naszego niemowlaczka. Kupiłam już dla męża pod choinkę. Jeszce dla dwulatka pod poduszkę i pod choinkę. No i sobie coś pod choinkę . No i dla męża chrześnicy pod choinkę . Potem ciężko z jednej wypłaty wszystko kupić na raz, a mało nie zarabiam .

Gość gość
chyba do skarpety, a nie pod poduszkę :)

Gość gość
pewnie zależne jest to od rejonu polski. U nas mówi się, że 6 przychodzi mikołaj a 24 gwiazdor. Mikołaj zostawia słodycze w nocy a gwiazdor przychodzi po wieczerzy z prezentami.

Gość gość
a nie możesz kupić np wspólnych prezentów? teść+teściowa, siostra+brat. Np fajne są grile elektryczne z takimi szpatułkami, patelenkami albo zestawy do fondue, albo teściom masażer do stóp

U mnie w obieg pójdą telefony. Dostanie i mąż i brat. Chcę tu kupić https://goophones.pl/ Fajne modele są. Obaj mają małego bzika na punkcie elektroniki to powinni się cieszyć. Ja na razie zostanę ze starym ale po nowym roku mam urodziny to może się któryś odwdzięczy.

Gość gość
Ja bym chciała dostać plater na tort taki na stópce. Jakiś taki prosty bez zdobień. Nie wiem czy to się tak nazywa. Albo bardzo duże kieliszki do wina. Mogłyby być też łyżeczki takie długie do lodów bądź late. Albo cukierki śliwka nałęczowska w czekoladzie zamiast tych kubków.

Gość gość
blanka co roku kalendarz z wnukami? matko ale nuda :/ jestes wybitnie kreatywna hahahah

Tak co roku bo tak sobie dziadkowie życzą. Mieszkamy daleko od siebie i nie widzimy się zbyt często.

A co powiesz o voucherach wyjątkowego prezentu?:) To fajnie rozwiązanie dla zabieganych osób, ja w ten sposób obdarowuje swoją rodzinkę bo zawsze miałam z tym problem.

Gość uleczka131a
A ja myślę, że wcale nie za wcześnie. Sama już złożyłam parę zamówień. A mam taka ofertę https://goophones.pl/ Mnie te telefony się podobają, nawet cenowo jest to okazja. Mogą być świetnym prezentem dla małolatów, A ze względu na duży ekran, tez dla babci czy dziadka.

Gość gość
My też się już z mężem szykujemy do gwiazdek. Na szczęście cała rodzina uwielbia płyty winylowe i fajny design, więc wszystkie prezenty robimy na www.gramofonia.com Każdy dostanie przynajmniej coś unikalnego.

Gość gość
Jeśli masz malo czasu na szukanie prezentow koniecznie wejdz na https://wojart.pl/ Znajdziesz tam szeroki wybor spektakli teatralnych, bilety możesz kupic przez Internet. Oferta jest urozmaicona wiec na pewno znajdziesz cos co przypadnie do gustu Twoim bliskim

Gość gość
A ja już 3/4 prezentów załatwiłam przez internet i mam z bańki. Już się nauczyłam, że większość obczajam w październiku, kupuję do połowy listopada i oszczędzam sobie nerwówki.