Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

strzelanie w stawach

Polecane posty

Gość gość

Problem chyba prawie każdego człowieka na świecie, czyli tzw. "strzelanie" stawów. Nie jest to dla mnie jakieś niepokojące, jednak zauważyłam, że coraz więcej stawów zaczyna mi strzelać. Może jednak jakiś stan zapalny się toczy? Kolana to masakra. Stały się niesamowicie głośne. Mam pracę fizyczną, aż zaczęło mi być głupio i staram się kucać czy schylać powoli, żeby nie było aż tak słychać :D. Nie wystarczy, że się "rozchodzę". Kucnę za parę minut czy godzinkę i jest dosłownie wystrzał. Zdarzają się kostki w stopach. Ostatnio doszedł mostek przy rozciąganiu się. Staw skroniowo-żuchwowy sobie trzeszczy i przeskakuje, ale to chyba od ósemek. Zauważyłam, że w jednej stopie zaczął mi się robić tzw. haluks i potrafi zaboleć, ale to chyba rodzinne (+praca na nogach). Mam 25 lat. Jak myślicie czy może to być czegoś objaw czy po prostu latek przybywa, do tego fizyczna, niedobory jakiś witaminek? ;)

Gość ffinka
Problem z nerkami ......Pomoże picie Fitolizyny ....

Gość gość
nerki? nie sądzę. Nie mam zresztą żadnych niepokojących objawów ze strony nerek ;)

Ta jak już sam wnioskowałeś może mieć na to wpływ praca fizyczna, uwarunkowania genetyczne. Kup sobie jakiś preparat na regenerację chrząstki stawowej (bardzo dużo tego jest teraz na rynku), nie zaszkodzisz sobie a jak są jakieś niewielkie ubytki to może pomóc. Raczej nie masz się czym przejmować i raczej wątpię żeby to coś wspólnego miało z nerkami :D