Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mścić się czy dać sobie spokój?

Polecane posty

Gość gość

Chcę zniszczyć byłego faceta. Potraktował mnie jak szmatę a teraz spotyka się z jakąś młodą siksa i traktuje ją jak księżniczkę tylko dlatego, że jest z dobrego domu. Mam dowody, że mnie zgwałcił. Użyć ich czy darowac sobie?

Gość gość
Jakie konkretnie dowody?

Gość gość
prezerwatywę zużytą

Gość gość
Wystarczający dowód, na twoim miejscu udałabym się do adwokata.

Gość gość
Byłam po zdarzeniu na policji byłam tez u lekarza. ...ślady biologiczne . Nie powiedziałam kto, sklamalam bo się wstydzilam. Mam też świadków, że wtedy byłam z nim.

Gość gość
On nigdy się ze mną normalnie nie kochał. Byłam z nim bo on był bogaty a ja jestem dziewczyna z biednego domu bez przyszłości.

Gość gośćAdwokatDiabla
Jesli bylas z nim to on cie niezg****il.Trzeba zweryfikowac prawo bo to nie do przyjecia by kochac sie z chlopem mimo braku ochoty,ale ze chcesz mu dogodzic to dasz mu a potem pierdo/l/i/c,ze to byl g****.Jezeli mu sie opieralas,byly slady walki,krzyki,bicie to co innego a tak do daj sobie spokoj bo tylko zasrasz komus niepotrzebnie zycie,a swoja droga skoro bylas tylko dla kasy to niezle nosisz wartosci w sobie,proznosc,materializm itd pustaku.I jeszcze jedno,jesli on jest bogaty to kupi twojego prawnika,hehe biedaku.Idz lepiej do pracy miernoto.

Gość gość
Wypraszam sobie takie uwagi, ciężko pracuje, teraz dobrze zarabiam spłacam kredyty bo ja nic od rodziców nie dostałam to nie powód by mnie mieszać z błotem,. Tez bym chciała życia jak jego obecna niunia bez trosk i kłopotów być młoda i spokojnie studiować za pieniążki tatusia. Ja mam duży kredyt na mieszkanie, na samochód, nawet raz na wakacje. ....dobrze zarabiam ale to mydlane pieniądze. On póki o długach nie wiedział tez był ok. Problem się zaczął gdy poznał moich rodziców i moją sytuacje A lekarz ginekolog, który mnie badał stwierdził jednoznacznie, że byłam wielokrotnie gwalcona.

Gość gość
Prowokacja i to tego tendencyjna.

Gość gość
To nie prowo to życie