Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie byly wasze wczesne objawy ciąży? co o tym myśleć.

Polecane posty

Gość gość

Witajcie super mamy. Kieruje do was pytanie , jakie były wasze wczesne objawy ciąży? Czy test pokazał prawidłowy wynik? Staramy się o bobasa od roku ( odstawienie antykoncepcji) :-) Pod koniec września miałam miesiączkę(26 i trwala jak zawsze 3 dni) licząc jak zawsze dzisiaj powinnam dostać @według moich obliczeń,póki co w ciągu najbliższych dni zaobserwowalam : - ciągle męcząca zgaga dająca dość mocno o sobie znać, teraz trochę ustala, -zmęczenie ( pracuje w sklepie na noce moze to ma wpływ), senność, nic mi się nie chce - 4 dni temu biala jak mleko wydzielina ( jak mleko ) - dzisiejszy pomiar temperatury 37.01 - lekkie bóle brzucha jak na @ Mam wielką nadzieję ale nie chcę znowu się rozczarować. W tamtym tygodniu mi odbiło zrobiłam test, negatywny ( wiem nie robi się przed okresem ;-) ).

Gość gość
Nie mialam zadnych objawow I testy nie wychodzily. Bylam.w 9 tygodniu I robilam chyba z 6 testow I nic. A objawy ciazy to mialam dopiero w 9 miesiacu na kregoslupie I w pachwinach rwalo. Jak sie chce bobasa to ciezko zajsc. Jak ktos nie chce to ma heheh.

Gość dziki gon
Ja miałam bolace piersi jak przed okresem, ból brzucha prawie jak na okres (był to odrobinkę inny ból niż na okres), zwiększony apetyt i trochę podniesioną temperaturę. Niestety te objawy mogą także wskazywać na zbliżający się okres.

Gość gość
Autorka z tej strony. No ja przy pierwszym dziecku nie mialam żadnych objawów oprócz brak @. To była wpadka. Rok temu podjęliśmy decyzji o drugim wiec tabsy poszły na bok. Z tymi piersiami to ja nie mam ani teraz objawów ani przed okresem nie miewam co miesiąc :-P

Gość gość
Heh mój symptom ciąży nie objaw powtarzam!!Zajad kilka dni przed planowaną @ a nigdy nie miałam no i w ciąży regularnie zajady robiły się do samego końca.Następny symptom ciąży duża ilość śluzu od początku ciąży do końca a prawdziwe objawy dopiero 7-9 miesiąc zgaga popuchnięte nogi

Gość gość
Jedynie w pierwszej ciąży miałam też męcząca zgage strasznie ale w późniejszych miesiącach

Gość gość
Wyluzuj sie I na chwile zapomnij o tym ze planujesz dziecko :) I moze w koncu wam.sie uda

Gość gość
Podwyższona temperatura 37-37,3 przez kilka dni, bóle piersi i podbrzusza jak na okres, zmęczenie i zawroty głowy, wyjście do sklepu czy po schodach sprawiało ze byłam tak zlana potem ze kilka razy dziennie latałam pod prysznic. Testy wychodziły negatywne. Pozytywny wyszedł w dzień planowanej miesiączki, której oczywiście nie było a bóle jakby miała być. Dodam, ze miałam zawsze w punkt jak miała być 20tego danego miesiąca to była.

Gość gość
Witam Chciałabym się dołączyć. Czy jeśli mój cykl trwa 26 dni, a uprawialam seks 9 i 10 dc****artner we mnie skończył, mogę być w ciąży?

Gość gość
Ja nie mialam totalnie zadnych. Wszystko kormalnie jak na okres ktory lada dzien mial przyjsc. I pamietam jak sie ubralam a moj facet mowi "gdzie idziesz?" A ja ze po podpaski bo mam dostac. A tu ciach i okres sie nie pojawil. Ja myslalam ze to jakas torbiel albo zaburzenia a to byla ciaza:)

Gość eraka
powiem szczerze mówiąć , że źle znosiłam cały przebieg ciąży ale duzo czytałam co mnie uspokajało , np trafiłam na strone adamedu http://adamed.expert/ wszystko tak ładnie napisane , bez zbednych głupot .

Gość gość
Nie mialam trudnych ciaz nawet nie mialam nudnosci jak czesto mialy kolezanki. Rowniez porod byl calkiem calkiem maz masowa plecy przy bolach krzyzowych i chodzilam do samego porodu. Maz przecinal pepowine ja po przecieciu od razu karmilam lepiej sie oklejanie lozysko i nie ma problemu z jego urodzeniem. Nie szarpia na sile potem robia skrobanke gdy po rozrywka troszke to brutalne na sile szarpac lozysko jak misla kolezanka ktora rodzila bez meza.

Gość gość
Wykonałam test dzień po terminie i wyszła blada kreska, tylko nadal pobolewa mnie brzuch. Jestem zapisana do lekarza.

Gość gość
U mnie brak okresu, na nastepny dzień test na którym wyszła słaba druga kreska. Niewiele poźniej doszło pobolewanie podbrzusza, brak apetytu i odczuwania głodu, lekkie jakby przeziębienie, które trwało z 3 dni no i oczywiście mdłości, które utrzymują się do teraz (24 tydzień) :D

Gość gość
U mnie brak okresu, na nastepny dzień test na którym wyszła słaba druga kreska. Niewiele poźniej doszło pobolewanie podbrzusza, brak apetytu i odczuwania głodu, lekkie jakby przeziębienie, które trwało z 3 dni no i oczywiście mdłości, które utrzymują się do teraz (24 tydzień) :D