Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Depresja

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam 16 lat i od września chodzę do szkoły średniej. Niby na początku było wszystko okej, ale kiedy pojawiła się jedna dziewczyna , która znęcała się nade mną psychicznie , mam problemy ze zdrowiem. Ona jedna z całej szkoły przyczepiła się do mnie i nie chciała odpuścić. Poszłam do pedagoga szkolnego i sprawa została wyjaśniona i zakończona. Ona przestała się nade mną znęcać, ale dalej dziwnie się czuje przy niej (a niestety chodzi ze mną do klasy) Zaobserwowałam u siebie dziwne symptomy: nie mogę się uczyc, nie chce mi się jeść, dostaje kiepskie stopnie, nie mam siły, ostatnio 3 tyg. byłam chora, nie chce mi się chodzić do szkoły, mam wszystkiego dosyć. Do tego czuje dziwne kłucie w klatce piersiowej co jakiś czas. Wiem że pisanie tego tutaj może nie jest najlepszym pomysłem, ale muszę to gdzieś napisać, wyznać , z góry dziękuję za przeczytanie. Pragnę pozostać anonimowa.

Gość gość
Powinnaś powiedzieć to rodzicom. Masz jakieś dobre koleżanki w klasie? Jak tak dalej pójdzie to może ci się rozwinąć jakaś fobia szkolna więc lepiej pogadaj z kimś o tym, idz może do psychologa.