Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gotówka od 300zł

Polecane posty

Gość gość

Pożyczka,Kredyt,Chwilówki na dowód osobisty od 300zł do 200.000zł minimum formalności szybka decyzja w 15 min szeroka gama instytucji finansowych www.kredyt66.pl - kredyt przez internet dla każdego - decyzja w 15 min bez zaświadczeń - szeroki wybór instytucji finansowych - chwilówki na dowód bez bik - wszystko online - pożyczka bez zbednych formalności - kredyty samochodowe, gotówkowe - kredyty hipoteczne - pożyczki krótkoterminowe wejdz na naszą strone www.kredyt66.pl wypełnij wniosek a nasi konsultanci bezpłatnie zadzwonią do ciebie

Gość gość2
A może ktoś opisze jakieś swoje doświadczenia a nie tylko wklei linki do pożyczek?

Gość majorka31
wonga - chciałam 500zł i dostałam. koszt to tylko 10 zł a pożyczka na dwa miesiące termin spłaty.

Gość gdynianin123
ja brałam kiedyś chwilówki dzięki nim teraz już żyję spokojniej. trzebe tylko dobrze umowę czytac i szukać "tak zwanego drobnego druczku" i wtedy można się zastanawiać. warto sobie poszukać iprzygotować z takie firmy ja np mam sms365 po dordze i czasem do nich zachodze po aktualna ulotke.

Witam! Majorka31, miło słyszeć, że skorzystała Pani z oferty naszej firmy. Maksymalna kwota pierwszej pożyczki w wonga.com wynosi 1500 zł, a jej koszt to tylko 10 zł. Pożyczka udzielana jest na okres aż do 60 dni, co czyni naszą ofertę bardzo atrakcyjną. Aby wnioskować o pożyczkę należy przygotować: numer konta bankowego, dowód osobisty, adres e-mail oraz numer telefonu komórkowego (który będzie niezbędny do weryfikacji) i złożyć wniosek online na naszej stronie internetowej www.wonga.com. W razie pojawienia się dodatkowych pytań jestem do dyspozycji. Zapraszam również do bezpośredniego kontaktu z naszą infolinią pod numerem 22 30 70 599* lub skorzystania z chata na naszej stronie https://www.wonga.pl/live_chat?utm_source=kafeteria Pozdrawiam Tomasz | Ekspert wonga.com * Koszt połączenia zgodny z taryfą opłat operatora.

Gość sumatra37
A wonga to sprawdza BIK?

Witam! Sumatra37, decyzja o udzieleniu pożyczki w wonga.com podejmowana jest m.in. po sprawdzeniu potencjalnych Klientów w następujących bazach: Rejestr Dłużników ERIF Biuro Informacji Gospodarczej S.A., Krajowy Rejestr Długów Biuro Informacji Gospodarczej S.A., BIG InfoMonitor S.A. i Biuro Informacji Kredytowej S.A. Dodam, że obecnie maksymalna kwota pierwszej pożyczki do 60 dni wynosi 1500 zł, a jej koszt to tylko 10 zł. Co więcej, nowi Klienci mogą wnioskować o pożyczkę ratalną - do 3000 zł, nawet w 12 ratach! Koszt pożyczki ratalnej poznasz na stronie wonga.com, pod suwakami, którymi ustawia się kwotę pożyczki. Aby wnioskować o pożyczkę w wonga.com należy przygotować: numer konta bankowego, dowód osobisty, adres e-mail oraz numer telefonu komórkowego (który będzie niezbędny do weryfikacji) i złożyć wniosek online na naszej stronie internetowej www.wonga.com. W razie pojawienia się dodatkowych pytań jestem do dyspozycji. Zapraszam również do bezpośredniego kontaktu z naszą infolinią pod numerem 22 388 88 88* lub skorzystania z chata na naszej stronie https://www.wonga.pl/live_chat?utm_source=kafeteria. Pozdrawiam Tomasz | Ekspert wonga.com * Koszt połączenia zgodny z taryfą opłat operatora.

a macie jakieś oddziały w Polsce gdzie osobiście można podejść i złożyć wniosek o kredyt??

Witam! Żanetg, wonga.com nie posiada stacjonarnych oddziałów. Aby złożyć wniosek o pożyczkę należy przygotować: numer konta bankowego, dowód osobisty, adres e-mail oraz numer telefonu komórkowego (który będzie niezbędny do weryfikacji) i złożyć wniosek online na naszej stronie internetowej www.wonga.com. W razie pojawienia się dodatkowych pytań jestem do dyspozycji. Zapraszam również do bezpośredniego kontaktu z naszą infolinią pod numerem 22 388 88 88* lub skorzystania z chata na naszej stronie https://www.wonga.pl/live_chat?utm_source=kafeteria. Pozdrawiam Tomasz | Ekspert wonga.com * Koszt połączenia zgodny z taryfą opłat operatora.

Gość unduka28
Jak można przedłużyć pożyczkę w wonga? Ile to kosztuje?

Witam! Unduka28, zgodnie ze zmianami, które weszły w życie 26 lutego bieżącego roku w wonga.com, nie ma możliwości przedłużenia Terminu Spłaty. W przypadku problemu ze spłatą pożyczki zawsze warto skontaktować się z naszymi konsultantami – wówczas wspólnie postaramy się znaleźć rozwiązanie, które pozwoli na spłatę zobowiązania. W razie pojawienia się dodatkowych pytań jestem do dyspozycji. Zapraszam również do bezpośredniego kontaktu z naszą infolinią pod numerem 22 388 88 88* lub skorzystania z chata na naszej stronie https://www.wonga.pl/live_chat?utm_source=kafeteria. Pozdrawiam Tomasz | Ekspert wonga.com * Koszt połączenia zgodny z taryfą opłat operatora.