Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na facebooku tyle pięknych dziewczyn

Polecane posty

Gość gość

patrze na zdjęcia lasek i same piękności, modelki, cuda... a ja nieśmiały, czego nikt nie rozumie. Miałem trzy kobiety w życiu ale one były przeciętne, te które mi się podobały bałem się zaczepić. Mam 22 lata i mimo tego że jestem w związku chciałbym poznać kogoś w moim typie. W obecnym związku czuje sie źle. Dziewczyna marudzi o wszystko, mimo tego jest spoko ale nie czuję już tego co na początku, jestem czasami nawet zmeczony jej obecnością... Głupio wyszło ale nic już nie zrobię ;p

Gość gość
no bo nie wchodzi się w zwiazki bez miłości. Jak jest bez miłości to zawsze wychodzi ch*j*owo.

Gość gość
Dziewczyna marudzi o wszystko x Każda marudzi to uroki związku :)

Gość dość ładna ale nie w typie
Nie dla wszystkich starczy pięknych, ale bycie z kimś kto się nie podoba to według mnie nic dobrego.

Gość gość
A co tu rozumiec? Ja tez jestem niesmiala, ale potrafie postawic wszystko na jedna karte i zagadac. Wyjdzie ok, nie wyjdzie, trudno. Ja jestem zmeczona takimi meskimi cipciami jak ty.

Gość gość
ja po prostu nie mam gdzie poznać dziewczyny bo ciągle siedzę w domu zajety albo w pracy i tak w kółko...

Gość dość ładna ale nie w typie
Ja już nieraz słyszałam jak to się jakiemuś tam nieśmiałkowi rzekomo bardzo podobam. I jakoś nigdy żaden z tych nieśmiałków się nie wychylił. Moim zdaniem to dlatego, bo wcale się tak bardzo nie podobałam.

Gość gość
I to juz predzej rozumiem, bo faktycznie majac w miare poukladane zycie raczej nie ma gdzie kogos poznac i sama borykam sie z tym problemem, ale trudno, zajmuje sobie czas zainteresowaniami i samorozwojem. Wychodz jak najwiecej ze znajomymi, mozesz nawet poprosic zeby poznali cie z wolnymi kolezankami ;)

Gość gość
ale pitolocie, ja dla jednej przejechałem całą Polskę żeby ją zobaczyć przez 10 minut