Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prosze o rade w sprawie zabawek

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mamy prosze o rade jakie zabawki mozna kupic dla dziecka ktore ma rok i 8 miesiecy. Moj synek jest bardzo energiczny. Mamy klocki, ksiazeczki, samochody, maskotki, kierownice grajaca, pianinko dla dzieci ale nim sie raczej nie lubi bawic. Batdzo lubi cos budowac, tworzyc. Lubi zabawki w ktorych sa jakies ruchome elementy i mozna cos pokombinowac. Jesli chodzi o klocki to mamy lego duplo zestaw startowy i zoo. Zastanawiam sie nad dokupieniem jeszcze jakiegos zestawu lego ale chyba narazie nie ma sensu bo wystarcza mu ta ilosc klockow ktora ma. Poprosze o jakies pomysly

Gość gość
Polecam ciastoline play doha najlepiej do tego formy i ròżne zestawy np.lodziarnia

Gość gość
Oj ciastolina nie wchodzi w gre bo odrazu zostala by zjedzona

Gość gość
Mój synek ma rok i 10 mies i od jakiegoś czasu bardzo lubi się bawić little people, mamy kilka zestawów, jego ulubionym jest farma, a tak poza tym to klocki, piłki i jeździć :) niedługo chyba pomyślimy o rowerku biegowy. Ale każdy maluch ma inne zainteresowania ;)

Gość gośćmika
Farbki neonowe na bazie wody są nietoksyczne i odpierają się z ubrań a maluch ma radochę że maluje sam.Są też takie farbki wodne co malują na takiej specjalnej foli tylko..lub tablica magnesowa do rysowania ;-)

Gość gość
Instrumenty jakieś..albo zestaw doktora lub narzędzi

Gość gość
Córka ma 19 miesięcy i najbardziej lubi mój telefon:) zastanawiam się co jej kupić np na gwiazdkę i nie mam pojęcia a nim się obejrzę będzie przedświąteczny szał i ceny z kosmosu. Niewiele jej kupujemy bo zaraz rzuca zabawki na środek podłogi i tylko się o nie potykamy... macie jakieś pomysły na zabawkę dla 19mc dziewczynki? Tylko proszę nie ciastolina... wiadome ze zje...

Gość gość
I coś niedrogiego. Innym mamom polecam zabawki Kiddieland. Są drogie ale kupowałam używane a pierwsza zabawkę z tej firmy mam od siostry i córka bawi się już ze 4 Mc raz mniej raz więcej.