Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

8 miesiąc ciąży

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie co zrobic zeby teraz w tych ostatnich 2 miesiacach za bardzo nie przytyc??? :( Jestem na poczatku 8 miesiaca. Mam juz na plusie 13kg nie mowiac juz o rozstepach :(. Waze juz 81kg :(. Czy moge liczyc na jakas rade?

Gość gość
Szczerze? Nie do końca masz na to wpływ, oczywiście nie objadaj się, zwłaszcza słodyczami, ale ile masz przybyć, to i tak przytyjesz

Gość gość
ja najbardziej przybrałam do 8 msc potem juz staneło, przytyłam 20 kg, 15 kg na poczatku.

Gość gość
Mi rozstepy strzelily w 6 mies ciazy. Wczesniej I figura I delikatny brzuszek. Do porodu wazylam 87 kg chodz teraz to juz dziecko najwiecej przybiera. Nie jedz slodyczy I powinno byc dobrze. Mi po porodzie od razu 10 kg spadlo. A rozstepy mialam wszedzie doslownie. Cale nogi uda tyl nog lydki pupa biodra brzuch. Piersi tez. Ale zniwelowalam je zabiegami laserowymi. Teraz w koncu zakupilam bikini. Heheh. :)

Gość gość
A takie zabiegi sa bardzo kosztowne? I usuna fioletowe rozstepy? Bo po prostu juz patrzec na nie moge. Najgorsze jest to z tego co czytam ze nie ma na tycie i rozstepy reguly

Gość gość
A jeszcze mam takie pytanie co zrobic zeby pozniej w miare szybko wrocic do wagi?

Gość gość
Dokladnie nie ma reguly. Rozstepy to tylko genetyka :) w ciazy smarowalam najdrozszymi kremami I co? Kuzwa lepiej te pieniadze bylo odkladac na laser. Usuwa fioletowe rozstepy tak. Najlepiej takie najswiezsze ale ciaza I karmienie piersi a to przeciwskazanie do tego zabiegu. Cena zalezy gdzie ja placilam za caaale nogi 500 zl. I trzy razy musialam isc :) kolejne mialam za darmo. Laser zlikwiduje je do koloru skory I splyci, usunac calkowicie to tylko chirurg. :) ale tak jak wspomnialam kupilam bikini w koncu I czuje sie seksi :) a co do wago po porodzie to chyba najlepsze cwiczenia. Zero slodyczy, soli, maki, chleba, pieczonego I bedzie ok. Sama mam jeszcze do zrzucenia z 10 kg ale sie nie chce doopy ruszyc :)