Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola_88

Internista zbok

Polecane posty

Gość Ola_88

Przechodziłam rutynowe badanie u internisty przed planowanym zabiegiem laparoskopii. Nie był to lekarz w żaden sposób powiązany z ginekologią. Wydawało mi się również, że zwrócił na mnie uwagę już przy wejściu. Krok po kroku kazał mi się rozebrać w dość dziwny sposób ; mianowicie po ni mniej ni więcej, tylko obsłuchaniu, padło polecenie zsunięcia legginsów i majtek maksymalnie w dół żeby zbadać przepuklinę...diagnoza: wszystko w porządku. Byłam tym lekko podenerwowana, dlatego ulżyło mi, że badanie dobiega końca. Oto do czego zmierzam - wtedy nagle, jakby spontanicznie(!) pan doktor polecił mi zsuwać dalej majtki !(cały czas leżałam) , po czym posiedział dłuższą(!) chwilę patrząc się na moją waginę, uśmiechając i skomentował coś w stylu "bardzo ładnie" , po czym kazał się ubrać. Moje pytanie: lekarz medycyny ogólnej nie badał w ŻADEN sposób moich narządów rozrodczych , wewnątrz,a jedynie z widocznym ukontentowaniem obejrzał c*pkę z zewnątrz(!), zza opuszczonych majtek . Poczułam się naprawdę upokorzona i czuję , że nie miał do tego prawa:( Czy ktokolwiek mógłby mi poradzić czy moje objekcje są zasadne ? Może ktoś miał podobne doświadczenie w swoim życiu? Co mogę w tej sytuacji zrobić ?

Gość gość
Chcesz pozwac lekarza powodzenia

Gość gość
Idź do niego jeszcze raz z ukrytą kamerą, nagraj gada żeby w razie czego mieć dowód, bo tak to raczej ciężko będzie mu cokolwiek udowodnić. A potem prościutko do prawnika.

Gość gość
Idź do niego jeszcze raz z ukrytą kamerą, nagraj gada i w razie czego będziesz miała dowód. Inaczej ciężko będzie mu udowodnić złe zamiary. A potem prościutko do prawnika.

Gość gość
No,nie wydaje mi się aby to było normalne badanie,myślę że ten lekarz przekroczył swoje kompetencje,ja znalazłabym sposób na niego.

Gość gość
Hahaha, PROWOKATOR znów założył prowo :D BTW, wagina to pochwa, więc ciekawe jak ci ją obejrzał bez wziernika, nie pisz o czymś o czym nie masz pojęcia. Dla niedouków: wargi sromowe to nie pochwa, bo to tutaj nagminny błąd.

Gość gość
Jesli to nawet nie prowo ,to za patrzenie nikt nikogo nie posadzi a tym bardziej lekarza ,ktory ma do tego prawo.Musial by cie napastowac a ty musialbys miec mocne dowody.