Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

edytka11

paznokcie

Polecane posty

Gość Łucja Pora
Ja też i moja kosnmetyczka zawsze na wstępie prezentuje mi lakiery semilac, bardzo miły moment :)

Gość Eleona
Sama niestety nie umiem jeszcze robić hybryd ale się przymierzam do zakupu lampy itp, póki co chodzę do koleżanki ona ma dosyć rozbudowaną kolekcję lakierów semilac więc zawsze mam w czym wybierać.

Po rozpoczęciu przygody z manicurem hybrydowym zdecydowałam się na zakup produktów firmy Semilac namówiła mnie koleżanka i jestem bardzo zadowolona. Mają bardzo dużą paletę kolorów, zawsze mam problem jak wchodzę na ich stronke co wybrać. Mam już ich całkiem sporą gromadkę w domu ale ostatnio mój zakup skończył się jeszcze na 073 Caribbean Sea i 123 Szeherezada boskie kolory. Teraz chyba trzeba coś zacząć kupować na wiosnę :D

Gość malwinamalw
Ja to jestem jakąś wariatką bo non stop kupuję nowe lakiery. Oczywiście zależnie od pory roku. Teraz po lecie czas wymienić neony na burgundy, śliwki i inne jesienne kolory. Ostatnio na top drogerii zamówiłam chyba z 20 różnych lakierów. I zwykłych i z semilaca bo ostatnio doszłam do wniosku, że powrócę do hybryd bo jednak jest to znacznie wygodniejsze. Nie mogę się doczekać aż dojdzie do mnie ten kolorek Plum. Jestem bardzo zajarana tym kolorem. Na jesień będzie idealny. :D

Gość Kamila6z
Mam prawie pod nosem sklep semilaca to jak juz tam wejdę to zawsze muszę coś kupić.

Gość baniamoja
Kamila6z zazdroszczę Ci. Ja muszę semilaci zamawiać bo u mnie w "mieścinie" nie ma żadnego sklepu gdzie bym mogła kupić stacjonarnie. Ale całe szczęście idzie do mnie paczka z top drogerii więc będzie można zmienić neonki na coś jesiennego. ;)

Też jestem hybrydomaniaczką :), ciężko mi się powstrzymać przed zakupem nowych kolorów ;), mam już sporą kolekcję lakierów mollon, są mega trwałe, zamawiam tutaj http://mollonpro.com/pl/nowa-generacja-lakierow-hybrydowych-hybrid-shine-system-uvled/ teraz mam na paznokciach kolorek fuschia :) piękny, idealny na jesień, a te lakiery są jednymi z nielicznych które nie mają formaldehydu

Gość gość
U mnie obecnie królują Chameleony na paznokciach- czyli lakiery zmieniające kolor. Wygląda fajnie trzyma sie tez dobrze- mam odcien Madagascar z Em Nail :)

Gość gość
ja kupiłam sobie wczoraj ładny brąz z miss sporty :) super wygląda - idealny na jesień

Gość heeeelp
Dziewczyny doradźcie mi. Siedzę własnie z otwartym koszykiem na topdrogeria.pl i nie mogę się zdecydować na kolory na jesień z semilaca. Macie jakieś które polecacie/lubicie? Dostałam zaćmienia i nie wiem czy bardziej w zielenie czy brązy czy śliwki. Eh... :(

Ja mam ciemny odcien szmaragdowej zieleni, lakier ice chic (golden rose) nr 70, kolor piekny a lakier swietny, ceechują się bardzo dobrą pigmentacją i długotrwałą formułą, spokojnie do 4 dni mam bez odpryskow. Na jesien idealne sa tez odcienie naturalnego zamszu-jesli ktos nie lubi ciemnych.

Gość Manielaa
Byłam wczoraj w sklepie semilac to stałam z 20 minut nie mogąc się zdecydować jaki kolor lakieru hybrydowego kupić i w końcu wybrałam.

Jestem ciekawa jaki wybrałaś, sama mam zawsze problem jaki zamówić, mają tak dużą palete kolorów?

Gość Hymka
Moja znajoma do której chodzę używa semilaców z czego jestem zadowolona, długo się trzymają i mają ładne odcienie.

Gość Kinoska
Ja teraz uwielbiam metaliczne lakiery z semilaca, do tego właśnie potrzebny jest pyłek semiflash.

Gość Zofia JO
Nie myślałam, że hybrydy z tym pyłkiem wyjdą tak kapitalnie :)

Gość gość
ostatnio zobaczyłam piękne lakiery w rossmannie i się zakochałam. Srebrny, złoty i fioletowy metaliczny z miss sporty. Aż jestem zaskoczona, że przy takiej cenie są takie trwałe. Bardzo fajnie wyglądają.

Gość Margeta11
Zakupiłam sobie piękny zestaw lakierów z semilaca i jestem bardzo zadowolona z efektów jakie można z nimi uzyskać.

Powiedziecie mi Panie czy taki zestaw nadaje się na prezent chociażby dla nastolatki?

Gość Vanka
Siostrze na urodziny kupiłam ostatnio starter z semilaca była bardzo zadowolona, teraz powoli się uczy.

To jeśli mógłbym jeszcze prosić po radę który kupić, bo zagladałem na tą strone semilac co o nim dużo piszecie i tam widziałam kilka takich zestawów, zupełnie nie wiem jaki wybrać?

Jako pierwszy zestaw startowy polecamy zestaw z lampą 6W lub 24W, zestaw startowy zawiera w sobie wszystkie niezbędne elementy do wykonania oraz usuwanie manicure hybrydowego :) W razie pytań - chętnie pomogę Online Ekspert marki Semilac