Gość gośćmagdusia27 Napisano Kwiecień 16, 2016 Witam , ja biore od miesiaca ovarin ale do tego jeszcze metformax( lekarz stwierdzil POCS) . Jestem zadowolona bo uregulowal mi sie okres , jest co do dnia idealnie . Mam nadzieje ze wkoncu sie uda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasia1001 0 Napisano Kwiecień 16, 2016 Ja mam pytanie do zażywających Ovarin. Czy zauważyłyście spadek lub może wzrost wagi?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kkwiatuszekk Napisano Kwiecień 16, 2016 Dziewczyny po 9miesiacach staran i miesiacu brania.ovarinu jest blada kreska ale jest jutro zrobie znow test a w pon robie z krwi trzymajcie kciuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 16, 2016 Dziewczyny A kiedy mialyscie ostatnio okres ? Miała ktoras ostatnio 15.03 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kasia1001 Napisano Kwiecień 16, 2016 Kkwiatuszekk trzymam kciuki ! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kkwiatuszekk Napisano Kwiecień 17, 2016 Dziewczyny Gdy bylam.zalamana i.lekarz polecil brac OVarin znalazlam.to.forum po przeczytaniu pozytywnych opini sprobowalaam bralam miesiac i nie wierzylam ze da. Jakis efekt odstawilam bo pogorszylo mi cere ! wwcziraj pierwszy a dzis z rana drugi pozytywny test ! NIE TRACCIE NADZIEI !!ja walczylam i ppo 9miesiacach doczekalam sie tych kreseczek!!! Przeszczesliwa #:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasia1001 0 Napisano Kwiecień 17, 2016 Kkwiatuszekk napisz jak zrobisz betę ;) trzymam kciuki żeby wszystko było OK ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zofilda Napisano Kwiecień 17, 2016 Kkwiatuszekk super gratuluje:) pamietam jak pisalas o cerze i bylaz zla ze to tylko suplementy i nic nie dziala. :) a tu jednak ten lek nas zaskakuje coraz bardziej. I sama juz wiesz ze nie mozna sie poddawac. Ale sie ciesze tyle juz nas tu jest z brzuszkami ze az nie wiarygodne. :) gratuluje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sandi89 Napisano Kwiecień 17, 2016 Ja rowniez gratuluje ;) super ze sie udalo! Ovarin musi dzialac skoro juz tylu dziewczyna udalo sie zajsc w ciaze!!! :) ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 17, 2016 kochane, udanej niedzieli :) pozdrawiam was i jak dobrze, że jest to forum..:)!!! Paula Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćEdyta Napisano Kwiecień 17, 2016 hej dziewczyny. To mój 2 miesiąc z ovarinem, lekarz przepisał mi także metformax 500 1 X dziennie. Robiłam wszystkie badania hormonalne, i są w normie. Lekarz stwierdził pcos, 6lat temu miałam usuwaną cystę... mam, nadzieje, że tak jak Wam uda mi się zajść w upragnioną ciążę. Mąż dostał skierowanie na badanie nasienia. Jeżeli u niego wszystko oki to lekarz chce wykonać u mnie badanie hsg. Miała je któraś z was? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 18, 2016 Hej Kochana, ja dopiero za tydzień mam komplet badań (TSH, estradiol, progesteron, testosteron, siarczan DHEA, i progesteron 17-OH). Część z nich miałam robione już parę mscy temu..), nie trzeba być na czczo, to dosłownie chwilkę trwa. Ja czekam z badaniami do przyszłego pn po progesteron trzeba robic w 20-23 dc i wole wszystko naraz. U mnie na usg tez PCOS ale z badan wstepnych to nie wynika. 3 msc łykam ovarin, chce wlaczyc inofem a za 3 tyg wizyta u gina, pewnie cos doda, i u mnie tez badania meza ok:) Pozdrawiam Cie serdecznie:) PAULA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nestiee Napisano Kwiecień 18, 2016 Hej! Na samym poczatku gratuluje nowym przyszlym mamusiom! Dawno mnie nie bylo na tym forum ale przygnaly mnie pewne dolegliwosci... Mianowicie od ok.2 tygodni mam bardzo wrazliwe i bolace piersi wraz z sutkami. Moze juz fiksuje ale czy jest to mozliwe abym byla w ciazy? Czy to jakis wczesny objaw? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nestiee Napisano Kwiecień 18, 2016 Troche sie denerwuje... wg mojego kalendarza nastepna @ powinnam miec 15.05. Ostatnia mialam 21.04... gdy zaczely pobolewac mnie piersi i wyraznie stwardnialy zrobilam test. Wyszedl negatywny. Ale ten stan trwa juz dosyc dlugo... znowu zrobic test czy poprostu czekac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość GośćDomi Napisano Kwiecień 18, 2016 Hej dziewczyny. Z mężem staramy się o drugie dziecko już od listopada. Ostatnią @ miałam 31 marca. I od tego cyklu zaczęłam brać ovarin oraz tabletki na tarczyce bo mam niedoczynność. Owulację miałam prawdopodobnie 12 kwietnia. Od trzech dni boli mnie brzuch jak na @ ale to za szybko. Czy są to może jakieś skutki uboczne tego leku Ovarin? Bo na implantację zarodka to raczej za szybko.... Pozdrawiam i gratuluję mamusiom. Mam nadzięję, że niedługo do was dołącze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Anaval Napisano Kwiecień 18, 2016 Goscdomi ja również staram się o drugie dziecko od listopada, boli mnie brzuch i jajniki @ za 3 dni, dziś kupiłam ovarin zobaczymy czy coś pomoże - oby :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Patik Napisano Kwiecień 18, 2016 Goscdomi miałam @"tego samego dnia:) owulka miałam 13 raczej bo brałam 12 pregnyl .Też czekam co będzie dalej...chociaż przyznam że za dużo nadzieji nie mam.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bejaw Napisano Kwiecień 19, 2016 witam. mam stwierdzone Pco. Wykazało usg i badania hormonów... staramy się o dziecko juz prawie rok. stosuje ovarin już od 3 miesięcy.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bejaw Napisano Kwiecień 19, 2016 a i zapomniałam pisać jak to pani doktor gin przy przed ostatniej wizycie stwierdziła spore torbiele ale chciała poczekać z tą dezycją do kolejnego miesiąca.. ostatnio stwierdzila ze z pco tak juz jest ze te pecherzyki to male torbiele ... i teraz nie wiem co myśleć , czy się poradzic kogoś innego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 19, 2016 witam dziewczyny mam pytanie właśnie lekarz mi przepisał ovarin na regulację @ jak go bralyscie ciągiem? Dziękuję za odpowiedź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćDomi Napisano Kwiecień 19, 2016 Dziewczyny, a w ktorym dc testy wyszly wam pozytywne. Ja mam dzis 20 ale to zdecydowanie za szybko bo cykle mam 27 dniowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 19, 2016 MI OVARIN przepisala bo ułatwia zjść w ciążę .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Patik Napisano Kwiecień 19, 2016 Ja będę testować za tydz .w środę dopiero Domu a mam cykle 28 dniowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Yeti Napisano Kwiecień 20, 2016 Mam pytanie odnośnie brania Ovarinu, łykać go czy ssać. Ponieważ po nieudanym połknięciu zaobserwowałam, że jest słodki i teraz nie wiem czy jego należy połykać a może ssać podjęzykowo lub normalnie to szybciej się wchłonie? co o tym sądzicie, jak go stosowałyście? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 20, 2016 Że co? Ssać? Niby gdzie to jest napisane???? Połykać to połykać...litości! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 20, 2016 Witam, biorę Ovarin już 6 -sty msc i nic. Badania ok. Już nie mam sił :(( Doris Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 20, 2016 bardzo drogi ten lek .. ju biore kilka miesiecy// Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 21, 2016 polykac 2 tabletki gwiazdy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Patik Napisano Kwiecień 21, 2016 Hej Domi, jak tam u Ciebie? Masz jakieś objawy? Mi został niecały tydz. do testowania i ciekawość mnie zjada.Jak się w tym miesiącu nie uda to odpuszczam.Ileż można.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość GośćDomi Napisano Kwiecień 21, 2016 Wiesz co, ja chyba nie bede wgl testowac bo jakoś nie chce mi sie wierzyc, że przy pierwszym opakowaniu Ovarinu bym zaszła...Mało to realne... Bede raczej cierpliwie czekać na @.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach