Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wasze piersi po ciazy też wygladaja jak 2 naleśniki?

Polecane posty

Gość gość

bo ja po 2 ciazach juz tak mam , mimo ,ze nie karmilam piersia ani jednego ani drugiego dziecka, a mimo to jak sciagam stanik przed prysznicem to patrze w lustro i widze 2 nalesniki, a biust mam w rozmiarze DD :( smutne

Gość gość
współczuję. Ja urodziłam jedno, karmiłam rok i mam ładne piersi. Dziecko ma dzisiaj 5lat. Tylko, ze ja o nie dbam- stosuje naprzemienne prysznice, kremy, chodzę na masaże.

Gość gość
Może ćwiczenia trochę pomogą? Niektóre bez rodzenia takie mają :p

Gość gość
po pierwszej ciazy jakos jakos jeszcze wygladaly ,ale teraz to mnie to juz w*****a ,ze tak to wyglada i nie czuje sie kobieco ...

Gość gość
nie , mam ok. Też nie karmiłam, trochę ściągałam, mam za sobą 2 ciąże przed 40 -tką . Nic nie stosuję , czasami balsam jak masz czas i siły Niestety przed ciążą lubiłam chodzić po chacie bez stanika, teraz noszę sportowy.

Gość gość
Autorko masz dość duży biust i może dlatego tak wygląd, ja mam miseczkę C i po 2 ciążach i karmieniach 6 mis biust wygląda całkiem dobrze, wiadomo że nie tak jak przed ciążami, ale nie jest źle

Po 2 ciążach mój biust wygląda marnie... no ale wciąż karmię więc łudzę się, że jak już skończę to będzie lepiej. Za to jestem szczuplejsza niż zwykle i w dobrym staniku wyglądam tak, że mąż patrzy na mnie z dumą. Zresztą... nie cycki są najważniejsze ;P

Gość gość
już nie, ale tak wyglądały, nie wiem jak to się stało, ze już nie wyglądają, może dużo ćwiczę i mięśnie klatki mi podniosły, ale jest ok