Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam dość ! :(

Polecane posty

Gość gość

Zaręczyłem się z dziewczyną - jesteśmy od 2 lat razem. Nie chciałem nic mówić rodzicom bo oni są przeciwko naszemu związkowi. Jednak wczoraj ojciec zauważył obrączkę na moim palcu jak spałem rano , obudził mnie z wrzaskiem i zrobił awanturę że "skąd to mam ?" "chyba sobie jaja robię " , mówię mu że się zaręczyłem , pracuję i to moją sprawa . On zaczął się drzeć jeszcze bardziej , uderzył mnie w twarz i powiedział że mam zapomnieć o jakimkolwiek związku. Ja do niego "mam gdzieś waszą chorą grę, na pewno mnie nie pozbawicie szczęście . A może jak los będzie łaskawy to się wyprowadzę. Matka jak się dowiedziała to od razu z pracy przyjechała , na wstępie dostałem op*******od niej , że jestem jej wyrodnym synem, że zachowałem się jak ostatni k****arz , że nic nie robię tylko myslę o p********iu... pracuję od poniedziałku do soboty łącznie ale nie ona ma to głęboko w d***e . Kazała mi zerwać z dziewczyną ale kazać to oni sobie mogą.... zostałem potraktowany gorzej niż się tego spodziewałem .. mam dośc.... :(

Gość gość
chyba się jeszcze nie obudziłeś

Gość gość
Współczuję....jak można tak traktować własne dziecko....

Gość gość
Powiedzieli że oni na ślub nie przyjdą , nawet się nie pojawią w kościele . I jeszcze dodali że "jakbyś wziął tą Karolinkę a nie tą szmatę to byśmy nie robili ci awantury". A dlaczego szmata? Oni ubzdurali sobie że wybrałem sobie cytuję "szmatę do wyjebania" Jest ładna , trochę ode mnie grubsza ale ja nie sugeruję się wyglądem . Po za tym ona jest ze mną już 2 lata! A oni " 2 lata to jeszcze nic , w ogóle nie wiemy co cię ciągnie do tej lafiryndy" A ja "puściła się kiedykolwiek z jakimś dupkiem? Zrobiła mi coś? Nie . To wy sobie ubzduraliście jakieś chore rzeczy . A ślub i tak będzie czy tego chcecie czy nie...." Ojciec zaczął się rzucać i kazał mi cytuje "brać do łapy szmate i zapierdalać na podłodze " chociaż było czysto . Nie posłuchałem go uderzył mnie mopem . Matka się darła... więc wybiegłem z domu , do dziewczyny powiedziałem jej wszystko i ona że mogę zamieszkać u niej i żebym się nie przejmował .. wróciłem nad ranem do domu i siedze teraz sam w domu bo oni w pracy .... no po prostu to jak się oni zachowali to po prostu porażka...

Gość gość
gość dziś z czego niby miałem się obudzić ?

Gość gość
Współczuję tobie ...ale jeśli się kochacie to rodzice tak naprawdę nic nie mają do powiedzenia. Ja na twoim miejscu już dawno bym wzięła rzeczy i się wyprowadziła .. a jeśli nie chcą być na ślubie to już ich sprawa potem będą tego żałować .

Gość gość
Masz nienormalnych rodziców!!Uciekaj od nich . Wynajmij mieszkanie jakieś , nawet może być kawalerka byle by jak najdalej od nich... Oni się nie zmienią . Postaw na swoim wreszcie !

Gość gość
a dlaczego twoi rodzice aż tak nie akceptuję twojej dziewczyny? starsza jest od ciebie czy jak? nie ma wykształcenia/pracy? choć wiadomo, że to żaden powód do braku tolerancji, ale z ciekawości pytam

Gość gość
gość dziś Dziewczyna jest o rok młodsza ode mnie . ja mam 23 ona 22 .Pracuję tak samo jak i ja , na dodatek studiuję zaocznie ja też studiuję . Nie ma żadnych powodów ale oni najwidoczniej mają powody , ale nawet w najgorszych snach sobie nie wyobrażałem ze kiedykolwiek mnie tak potraktują :(

Gość gość
Nie akceptują jej tylko dlatego że nie wziąłem córki ich znajomych która była ustawiona i miała bogatych rodziców . Tylko dlatego....

Gość gość
jest ustawiona i ma bogatych rodziców*