Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakbym miała taką bratową jak Agatka to skoczylabym z mostu

Polecane posty

Gość gość

Oto je wypowiedzi z dzisiaj tylko Agatka198801 dziś [11:59] Ale to prawda jak miała 2 miesiące to tak już gaworzyła , aż moja mama się dziwiła że już tak szybko, moja bratowa patrzyła z zazdrością he he od zawsze była gaduła , teraz ma prawie 1,5 roku już tak gada , zdania już składa usmiech.gif ALe ja zawsze dużo do niej mówiłam i czytałam książki już jak miała miesiąć Myślę ze jak dziecko ma pół roczku to już powinno gaworzyć . coś moze być nie tak , spytaj lekarza, dużo mów do dziecka , czytaj mu książki Agatka198801 dziś [11:54] ja myję co 3 miesiące ,a moja bratowa raz w roku usmiech.gif a okno od duzego pokoju ma na bardzo *****iwą ulicę , wyobrażacie sobie jak wyglądają jej okna ... masakra wymiotować się chce Co dzień coś na nią pisze albo krytykuje innych

Gość gość
jesli taka osoba jak Agatka napwtde istnieje (mam nadzieje ze nie ) to zal mi jej bratowej :( kobiety na oczy nie widziałam a jest mi jej zwyczajnie zal .

Gość gość
ja uwielbiam Agatke. dziewczyna zyje w jakims swoim swiecie. wymyslila sobie jakas idealna postac i dowartosciowuje sie.

Gość gość
Mam taką szwagierkę jak Agatka i na pewno nie będę skakać z okna z powodu tej imbecylki.

Gość gość
Ja myślę że ona naprawdę istnieje bo sama mam taką wredną szwagierkę , która obgaduje mnie i innych za plecami , i jest strasznie przemądrzała , ona wszystko robi najlepiej , jej dziecka jest najwspanialsze

Gość gość
ja też mam taką szwagierkę której mój mąż musi ciągle pomagać a ona zamiast się odwdzięczyć to złośliwe przytyki mi robi