Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Sprzątanie klatki schodowej problem

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam taki problem dotyczący wspólnej klatki schodowej. Mieszkamy w 4 piętrowym bloku. Kiedyś była firma sprzątająca, która zajmowała się sprzątaniem klatek, opłata była doliczana do czynszu, później były jakieś zmiany i mieliśmy panią, która sprzątała klatki a lokatorzy składali się po kilka zł miesięcznie. Jednak ludzie nie chcieli się składać i postanowili że każdy będzie sam sprzątał klatkę, mając dyżury. Ja mieszkam w klatce, gdzie są po 2 mieszkania na piętrze i każdy ma ten swój kawałek sprzątać. Dyżur jest na 2 tygodnie, że raz w tygodniu przeważnie pod koniec zamiata się i mopem zmyje i jest spokój. Niedawno wprowadzili się nowi sąsiedzi jakiś rok temu. I oni nie sprzątają wcale :( tylko brudzą, mają dzieci wiec nie raz schody są w lodach chrupkach błocie itp, latem smród z butów bo zostawiają je na klatce. Jest mi wstyd bo ludzie już nie raz zwracali uwagę że na naszym piętrze jest okropny syf. nie wiem co robic, bo rozmawiałam z nowymi sąsiadami niby wiedzą że mają dyzur ale mają to w d***e i nie wychodza sprzatac wcale.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować