Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Clexane 0,4

Polecane posty

Gość gość

Witam, odsprzedam Clexane 0,4mg - 20 ampułek , 70zł za 10ampułek tel. 686232613

Gość gość
Przeciez lekarz rodzinny wystawi recepte i zapłacisz kilka groszy w aptece . Pałuj sie z ta durna propozycja

Gość gość
Buahahahaha 7 dych. Ja dzisiaj kupilam za, dokladnie, 12,37 więc spadaj

Gość gość
tylko ze nie wszyscy dostaną refundacje na ten lek. Ja płaciłam za 10ampułek 120 zł i żaden lekarz nie chciał mi przepisać je na nfz. Ponieważ koniczne były do utrzymania ciąży to można łatwo policzyć, że kosztowało mnie to fortunę. I jest mnóstwo takich kobiet jak ja. Ale jak nie macie pojęcia to się nie wypowiadajcie, najłatwiej pisać bzdury

Gość gość
Ja wlasnie placilam te 12 zł w ciazy. Macie do bani lekarzy po prostu.

Gość gość
Jak to lekarz nie chciał?Miałam amputację szyjki i tez mi to lekarz przepisał i któraś z pacjentek mnie uprzedziła żeby powiedziec lekarzowi żeby przepisał z refundacja i też je kupiłam za 12,00zl

Gość gość
Jak się nie znacie, to nie piszcie bzdur!!! Owszem.. jeśli komuś przysługuje (zespół antyf.; stan po operacji itp.). Ale czasem zastrzyki przepisuje się do utrzymania ciąży (po poronieniach) i nie zawsze można to refundować. Zależy też od lekarza, czy ma papiery podpisane z NFZ.. lekarze czasem ryzykują, przepisują lek na receptę ze zniżką, w razie wpadki, oni płacą różnicę.. Moja lekarka tak robiła. Ale na koniec ciąży jakiś kontrakt czy coś tam się skończyło, nie załatwiła na czas przedłużenia i nie mogła mi napisać recepty zniżkowej. 2 opakowania musiałam kupić za 100% ceny... więc jak ktoś potrzebuje, to chętnie kupi taniej.

Gość gość
Posiadam 60 szt. Kontakt 796004239.