Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onamaproblem

Mam problem pomóżcie! !

Polecane posty

Gość Onamaproblem

Witam wszystkich nie wiedziałam już gdzie mam się zwrócić. Mam pewien problem jestem w związku 4 lata, jest cudownie..mieszkamy razem i w ogóle ,dobrze nam się układa, ogólnie nie narzekam:) tylko jest mały problem. .jak poznałam mojego mężczyznę ważył 75-80 kg teraz waży 105 kg. . Odbija się to również na łóżku w sensie w seksie bo on już nie ma siły. Oczywiście nie chodzi tylko o seks ale też o jego zdrowie. Martwię się. Nie wiem jak jego przekonać żeby ćwiczył, żeby go nie urazić. Ja uprawiam sporty biegam, jeżdżę na rolkach,.chodzę na kijki i wgl staram się dbać o siebie. Namawialam go nie raz ale on nie chce. I teraz jak mam niby mu powiedzieć, ze przytyl i wgl. Nie wiem, boję się , nie chce żeby się obraził

Gość gość
Obrazi się Zadznij gotować dietetycznie bez tłuszczu więcej rzeczy na parze itd ale tak na rozsądek to jemu sie nie chce bo jak sprawy łóżkowe zaczynają to odczuwać to za parę lat będzie sie kładł a Ty niestety albo zrobisz swoje albo nie. Dziwię sie ze nie widzi sam w tym problemu ake taki typ

Gość Onamaproblem
Ale Ja nie potrafię jakoś tak wprost powiedzieć. .na prawdę nie chce go urazić, znam go wiem, że szybko strzela focha

Gość gość
Może zaproponuj jemu żebyście razem biegali czy cokolwiek hmm nie wiem , mój facet jak by się tak roztyl to nie dawalabym mu ani jeść ani siebie.

Gość gość
grubasy to przegrancy. Zwiazalas sie z przegrancem

Gość Onamaproblem
Nie zalamujcie mnie tylko doradzccie. :p