Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Idiotki z sympatii...

Polecane posty

Gość gość

rany masakra ten portal to jedno wielkie skupisko malkontentek myśląc że ich narzekanie na facetów jest fajne i mające nadziej, że tym narzekaniem właśnie ich zdobędą... :D

Gość gość
rany masakra wchodzę na tą sympatię po półrocznej przerwie a tu te same mordy i te same opisy :D co za nieudacznice nie mogą nikogo znaleźć :D

Gość gość
co za nieudacznice nie potrafią sobie faceta nawet w internecie znaleźć :P a do tego połowa to alkoholiczki i pijaczki ;)

Gość gość
90% tych ich opisów to prędzej odstrasza facetów niż ich zachęca do poznania... jak one już na wstępie narzekają to później będzie już tylko gorzej!

Gość gość
Co prawda to prawda. To kretynki mające o sobie zdecydowanie zbyt wysokie mniemanie i mające wobec facetów takie oczekiwania jak polski prywaciarz od pracowników. Tyle, że wśród osób poszukujących partnera facetów jest mniej, a wiec jeśli już to oni mogą wybrzydzać :P

Gość gość
jakieś kompleksy one mają czy co? Bo to takie "wyżej sram jak doope mam" a grawitacja działa... ;)

Gość gość
ja tam spokojnie przeprowadzam selekcję jak mi się opis nie podoba to po prostu skreślam taką mizoandryczkę i szukam dalej a ona pozostaje sama lub niech się jakiś inny frajer z nią użera :P

Gość gość
no co jest żadna nie ma nic na obronę:D?

Gość gość
ojejku grubasko sama jesteś tak 3/10 a szukasz faceta 8/10 to się nie mogło udać!

Gość gość
podnoszę bo to bardzo ważne

Gość gość
podnoszę bo to bardzo ważny temat

Gość gość
Ja nie rozumiem po co wy z nim piszecie zostawcie je bo to głupie idiotki, zobaczcie jak wam w dziecinstwie zjebaną mózgi że o kobiete trzeba dbac ze co to za facet co kobiety nie umie utrzymac że nie wolną je bic, tym sposobem rozwalona wasze mózgi a im wpajaną że facet utrzyma zawsze i tak musi byc.

Gość gość
Teraz takie głupie idiotki siedza na sympati i oceniają dobrych pracowitych mężczyzn wymyslaja różne rzeczy, a wy bocie se mówic prawdy o kobietach, co one zrobiły na świecie nic bo to pasożyty . chodza tylko z tapeta na twarzy i szukają osłów. zostawcie je niech sobie same radzą. was stac na dziewczyny zza granicy a je nie stac, jedyne co mogą to dawac d**y facetowi zeby z nimi był ale i tak to nie jest miłosć

Gość gość
Czy jakaś kobieta wam coś kiedys dała oprócz d**y ?? Coś wam załatwiła jakos prace samochod itd ??

Gość gość
18:29 no w sumie tak :P ale dawno temu i raz

Gość gość
Na chuj podejmować dyskusje ze kobiety to idiotki jak już od dawna to wiemy

Gość gość
kurde mnóstwo lesb jest na tej sympatii co się z tymi babami robi to ja qrwa nie wiem... :O