Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znajdziemy ci Moja Gwiazdo bogatego sadomasochistę

Polecane posty

Gość gość

skoro ty nie jesteś w stanie dorosnąć to będzie najlepsze dla ciebie.P*****lniesz takiemu w mordę co jakiś czas,z kopa i oboje będziecie zadowoleni.Jest to bardzo szczera rada dla ciebie,z miłości mojej płynąca.Jak wszystkie moje rady w naszych rozmowach.

Gość gość
ja teraz nie będę mógł chodzić z powodu szwów,ale spotkamy się prędzej czy pózniej i pogadamy o tym

Gość gość
koleś, tobie potrzebny jest natychmiast psychiatra. lecz się!

Gość gość
ja jestem szczery i znam ją jak mało kto,ona ma problem z dorośnięciem i albo dorośnie albo poszuka takiego szmaciarza

Gość gość
to wyjdź za nią i po problemie. tyle tu o niej piszesz, że pewnie masz coś z tego sadomasochisty. a teraz spadaj na drzewo liczyć marchewki :classic_cool:

Gość gość
ona naprawdę jest dobrym człowiekiem ale,ma w sobie rozkapryszoną dziewczynkę która nie dostała w dupę w wieku w jakim powinna,i albo to zwalczy,albo wykorzysta dla swojej korzyści

Gość gość
tylko ona w obecnym stanie psychicznym nie nadaje się do poważnego życia,samotnego lub z kimś,coś może mam,ale ona w roli dominy raczej by mnie rozbawiła,

Gość gość
chociaż są popaprańcy,których służenie rozkapryszonej gówniarze naprawdę by podnieciło,

Gość gość
Ile masz lat? A ile ma ona?

Gość gość
a mnie się zdaje autorze, że zbyt nadopiekuńczy jesteś. daj jej żyć. to w końcu jej życie 🖐️