Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zimno zimno

moje dziecko 5 lat nie umie sie w nocy przykrywac

Polecane posty

Gość zimno zimno

Mam w mieszkaniu chlodno. Stary blok nawet jak odkrecam kaloryfery na max to i tak jest niezbyt cieplo. Gdy w nocy sie przebudze i zaglDam do dziecka zawsze jest odkryte. Nie, nie jest mu za cieplo. Rece i stopy chlodne. Czy nie powinien juz umiec przez sen sie przykryc?

Gość gość
Ja mam 23 lata i nie umiem sie przez sen przykrywać. Dopiero gdy mi bardzo zimno to sie budzę i przykrywam :)

Gość gość
ja mam taki problem ale z mniejszym dzieckiem że ono w nocy odkrywa się i tak śpi, potem cały zimny nad ranem sie budzi. Nie wiem jak inni sobie radzą ale ja po prostu ubieram go grubo na noc

Gość gość
Ja tez ubieram cieplej. Ale w nocy i tak jak sie przebudze izaglądam to przykrywam.

Gość zimno zimno
Ja tez ubieram cieplej ale kiedy dziecko samo bedzie sie przykrywalo???

Gość gość
Moje sześcioletnie też się nie przykrywa. Turla się jakby sądziło że kołdra się sama przyklei. :S

Gość gość
Ja bym się tym na Twoim miejscu nie przejmowała, tylko włożyła dzieciaka do śpiworka na noc (są takie dla przedszkolaków). Kiedyś się nauczy, ale zanim to nastąpi, po co ma marznąć.

Gość gość
Jak byłam dzieckiem, to bardzo długo się "wykopywałam" z kołdry. Mama doszyła do pościeli pentelki i przywiązywała do łóżeczka.

Gość gość
to normalne u dziecka. trzeba cieplej ubierać na noc, dzieciaki się odkrywają i śpią mocno, chociaż jest im zimno nie przykrywają się.

Gość gość
Moj zadnych spiworkow nie zaakceptuje:P w trakcie snu siada i przewraca sie na koldre, kladac glowe w nogi. Wiec zadne przywiazywanie nic nie pomoze. Za cieplo ubrac nie moge bo nie zasnie i bedzie sie wsciekal. Zostaje tylko bawelniane warstwowe ubranie. Zadne polary i polyestry.

Gość gość
mój 29 letni też się sam nie przykrywa :D jak sie przebudze to patrze czy przykryty czy nie no i oczywiscie zawsze rozkopany. Na dodatek tak sie zawinie w tą kołdre ze nie sposób ją z pod niego wyciągnąć:P

Gość gość
moje ma 7 lat i tez sie odkrywa.

Gość gość
no mój mąż to też ma 36 lat i tylko na początku sie przykrywa a potem to jak patrze to kołdra zwinięta w kłębek a on sie do niej przytula. Mówię mu że to jego żona jest :P