GosiaFit 0 Napisano Październik 27, 2015 Mojej kolezance udało sie schudnąć ponad 10 kg w 30 dni ;) Wystarczy trochę pracy i samozapracia! Podaje Link do całego poradnika z którego korzystała znajdziecie w nim sporo porad ;) Link- www.schudnijznami.wordpress.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 30, 2015 jeśli chcesz się dowiedzieć czegoś na temat tych tabletek, to najlepiej poczytaj różne fora/strony np. http://wiecznaplaneta.pl/ z tego co na szybko poczytałam, opinie są na prawdę różne, w sumie w większości negatywne, szczerze to nie wiem czy ja osobiście chciałabym takie tabletki stosować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marzenaa Napisano Marzec 15, 2019 Jakbyś szczerze pisała to nie wstawiałabyś link do strony która oferuje inne preparaty, w tym miejscu każdy może wyrazić swoją opinie a na tamtej stronie ktoś próbuje się wybić i zarobić oczerniając popularne i faktycznie działające suplementy. Takie mam zdanie na temat twojego komentarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania_BB 0 Napisano Marzec 15, 2020 W roku 2020 najlepsze tabletki znajdują się tutaj: dietalux.wordpress.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach