Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Koszmar po przeprowadzce na wies

Polecane posty

Gość gość
Musisz doszukac sie jakis pozytywow,one napewno sa,one sa zawsze,choc ich nie widac na pierwszy rzut oka.A kto wie za jakis czas Twoje zycie moze sie calkowicie odmienic i wrocisz do miasta albo pokochasz wies hmm ja na wsi nigdy nie mieszkalam a chcialabym,jestem samotniczka ;)

Gość gość
zaleta jest taka że będziesz mieć dużo miejsca dla dzieci. W mieszkaniu to by była wegetacja jak w przedziale w pociągu i tego sie trzymaj. Zaleta jest taka że będziesz mogła puszczać dzieci po ogródku i nie będziesz tak musiała kurczowo za ręke trzymać jak na ulicy to trzeba robić. Dzieci będą miały dużo przestrzeni. Mój synek jak jedzie do babci na wieś to jak wpada do ogródka to potem nie chce wracać. Powrót do domu traktuje jak karę. To jest lepsze puścić dziecko do ogródka i móc w tym czasie robić swoją robote jakąkolwiek niż na pół metra dziecka od siebie nie móc puścić ze strachu że wpadnie pod samochód. To jest środowisko idealne dla dzieci i można sobie w takich warunkach pozwolić nawet na kota czy psa. W mieście to jest zupełnie niepraktyczne