Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
dzikapantera

Diane35

Polecane posty

Witam. Mam pewien problem i niestety nie wiem jak go skutecznie rozwiązać, a więc zaczynam od początku i liczę na pomoc z Waszej strony :) Jakieś 2 tygodnie temu( 14 października) byłam u ginekologa i przepisał mi antykoncepcje hormonalną Diane-35 nadmienię iż jest to pierwsza taka antykoncepcja w moim życiu. Miałam akurat tego dnia ostatni dzień miesiączki. Zostałam jasno poinstruowana o tym, ze mam zacząć brać tabletki od pierwszego dnia okresu, wczoraj rano doznałam szoku. Pojawił się okres. Dodam iż u mnie jest on okropnie nieregularny i nie wiadomo kiedy raczy się zjawić więc pomyślałam, ze to już ten czas i wzięlam pierwszą pigułkę, niestety dzisiaj jakby krwawienie ustało (wczoraj było dość obfite) i myślę, ze mogło być to po prostu "plamienie" w ciągu cyklu, co się wcześniej zdarzyło tylko raz. I teraz przejdę do sedna. Nie wiem czy mam kontynuować branie tabletek jesli okaże się, że było to tylko plamienie i jesli tak to czy będę zabezpieczona, czy może powinnam przerwać i czekać do tej "konkretnej" miesiączki? Niestety mało wiem o takich rzeczach jak wczesniej mówiłam, jest to pierwsza antykoncepcja hormonalna w moim życiu. Proszę o rady i z góry dziękuję :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować