Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co dla szwagierki z okazji urodzenia dziecka

Polecane posty

Gość gość

Hej! Nie przepadam jakoś szczególnie za swoją szwagierką, ale jakby nie było urodzenie dziecka to spore wydarzenie, więc z tej okazji pasowało by coś jej dać (i jej mężowi też). Macie jakieś pomysły na prezent?

Gość gość
ja rodziłam dziecko, potem szwagierka i nic sobie nie dawałyśmy.. Siostrze tez bym nic nie dała żeby nie było :P przynosi sie prezent dla dziecka.. Zabawki albo pampersy. Nie rozumiem tej mody prezent za urodzenie dziecka.. Kwiaty od meza ok, ale od innych??

Gość gość
Tzn wiesz, pomyślałam, że tak trzeba, bo inna moja szwagierka oprócz prezentu dla dziecka przyniosła też coś dla mnie. Nie powiem, miło mi się zrobiło w tej nowej, szokującej dla mnie sytuacji jaką jest lądowanie na planecie "dziecko". Ale fakt, moja siostra obdarowała tylko siostrzeńca.

Gość gość
Mi się wydaje ze najlepsze rozwiązanie to idąc "obejzec" malucha pierwszy raz wziasc dla mamy kwiaty, może ciasto do kawy aby mama nie miała kłopotu i oczywiście cos dla maluszka.

Gość gość
a co było dla ciebie? Mozesz to powielić :P ja dostalam w sumie dostalam czekolade biala od jednej ciotki

Gość gość
gdy urodzil nam się syn, mój maz dostal od kolegi cygaro a ja dostałam taki maly poręczny blender z pojemnikiem od jego zony ( idealny prezent gdy trzeba było gotowac zupki maluchowi, ja bylam zadowolona) i maluszek tez cos dostal

Gość mojana
ja prezenty kupuje na avans.pl dla szwagierki też coś znajdziesz, jakich drobazg i kwiaty do tego