Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomyłka do do płci dziecka w 20tc

Polecane posty

Gość gość

Jak często sie zdaża że lekarz na tym etapie się pomyli

Gość gość
Ja rodziłam 2msc temu, lekarz mówił że dziewczyna a tu na porodówce niespodzianka i mam syna :) położna mi mowila ze wbrew pozorom często sie to zdarza

Gość gość
A najgorsze jest to że wtprawka cała jak dla dziewczynki.... Ja mam nadzieje że jutro lekarz na wizycie nie zmieni zdania

Gość gość
No ja na szczęście sporo miałam neutralnych ale i tak śmiga w domu w różu :D tylko sukienki pochowane :)

Gość gość
U mnie płeć stwierdzona 3 razy w 18-20 tygodniu na 100% i w żadnym przypadku się lekarz nie pomylił. Ale w 13-15 tygodniu lekarz szacował płeć na 80% i 2 razy dobrze, a raz pudło ;)

Gość gość
Podobno częściej pomyłki są, że dziewczynka okazuje się być chłopcem niż odwrotnie. Ja znam tylko jedną osobę u której zaszła pomyłka.

Gość gość
A ja słyszałam o przypadku, że chłopiec okazał się dziewczynką. Nawet tuż przed porodem lekarz twierdził, że będzie na pewno syn. Potem się okazało, że siusiak na USG to nie był siusiak tylko zapętlona pępowina.

Gość gość
Ja mam w rodzinie 3 przypadki gdzie z chłopaka zrobiła się dziewczynka. Dlatego teraz do póki nie będę pewna nie będę kupować ciuszków pod daną płeć. W 19 tc powiedział mi że chłopak. A teraz jestem w 23

Gość gość
Znajoma całą ciąże miała potwierdzaną dziewczynkę, nawet przed porodem na usg lekarz to potwierdził. Po porodzie wszyscy się zdziwili, że to jednak chłopiec :) Mi na usg w 13tyg. lekarz powiedział, że będzie synek, a była córa :)

Gość gość
No w 13 tyg to mój lekarz nawet by nie zgadywał bo to bez sensu