Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Alimenty na 19 latka

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie jestem ojcem 19 letniego syna mam zasadzone juz od wielu lat 500 zl place nic nie wisze jestem na bierzaco .Moje pytanie jest ile dostane jesli zlorze wniosek o obnizenie dodam ze mam wyksztalcenie podstawowe tylko cale zycie pracowalem na budowie ale kontrakt sie konczyszef powiedzal ze nie ma mozliwosci przedlurzenia dodam ze zachorowalem na zapalenie stawow jestem zdrowy na 100 % ale papierek jest niechce dzecku zabierac pieniedzy ale sytuacja moja jest tragiczna wiec jak myslicie ile zaklepie sad na 19 latka uczacego sie

Gość gość
Zalerzy jaki humor bedze mial sedza

Gość gość
Moga ci zaklepac nawet 500zl

Gość gość
Mi zasadzili 500 zl miejwiecej tak zasadzaja

Gość gość
Mysle ze 400 zlto bedze wszystko

Gość gość
Nie chcę dziecku zabierać pieniędzy ale jednocześnie chcę.Kontrakt się skończył należy szukać stałej roboty i tyle.Niczyją winą tylko twoją własną jest brak wykształcenia czy konkretnego zawodu.

Gość gość
gosc 16 34 Ja cie nie pytelem o twoja opinie na temat mojego wyksztalcenia Ja zadalem pytanie na temat wysokosci alimentow jesli nic nie wiesz na temat zamknij o***t i siedz cicho kundlu

Gość gość
a z 600 zl

Gość gość
Ale na pelnoletnie dzecko mozesz sie bronic nie masz pracy chory td itp

Gość gość
Chcesz żeby twój syn musial iść do pracy i został bez wykształcenia tak jak ty? Znajdź inna prace, masz doświadczenie zawodowe, nie powinieneś mię trudności. 500 zl na 19 latka to niewiele ale bez tych pieniędzy matce pewnie bedzie trudno. Dlaczego Ty masz aż się migać od utrzymania dziecka a matka to ma zawsze pieniadze wytrzasnąć z kosmosu żeby dzieciak miał gdzie mieszkać co jeść i w czyn chodzić juz nie mówiąc o lekarstwach. Tatuś ma dla sytuacje, rozchorował sie, traci prace, jest kryzys bla bla bla a matka to niby cyborg niechorujący z mnóstwem ofert pracy której kryzys nie dotyczy!

Gość gość
Chcesz żeby twój syn musial iść do pracy i został bez wykształcenia tak jak ty? Znajdź inna prace, masz doświadczenie zawodowe, nie powinieneś mię trudności. 500 zl na 19 latka to niewiele ale bez tych pieniędzy matce pewnie bedzie trudno. Dlaczego Ty masz aż się migać od utrzymania dziecka a matka to ma zawsze pieniadze wytrzasnąć z kosmosu żeby dzieciak miał gdzie mieszkać co jeść i w czyn chodzić juz nie mówiąc o lekarstwach. Tatuś ma dla sytuacje, rozchorował sie, traci prace, jest kryzys bla bla bla a matka to niby cyborg niechorujący z mnóstwem ofert pracy której kryzys nie dotyczy!

Gość gość
Kto mowi o miganiu sie odrazu z takimi tekstam troche spokoju i rozwaki rozwarzam kazda mozliwa opcje jaka mnie moze spotkac .Wracam do kraju po 20 latach nieobecnosci niewiem jak tam jest co mnie spotka wiec biore wsztstko pod uwagie chce wiedzec ile mi moze zaklepac sad niechce skonczyc pod mostem pozatym od pracy nigdy sie nie migalem ale niewiem i dletego pisze ile tam moze zarobic osoba taka jak ja

Gość gość
Chce konkretne odpowiedzi ile moze mi zaklepac sad na 19 latka uczacego sie przy minimalnej krajowej w jego krytycznej sytuaci zeby wiedzec co mnie moze spotkac ty gosc rozumiesz

Gość gość
Nieznane sa wyroki sadow w PL

Gość gość
1200.

Gość gość
1200 to ja biore na wyplate :D

Gość gość
Pracując za granicą płaciłeś 500zł i NIC nie odłożyłeś?

Gość gość
doświadczony budowlaniec? Kto w to uwierzy? :D

Gość gość
Liczy sie wyksztalcenie pozatym jestem chory mam ,altrytyzm,

Gość gość
Tak odlozylem musze kupic mieszkanie gdzu pujde pod most kupie mieszkanie marne i oszczednosci prysna w jeden dzen :(

Gość gość
Jak ci sie liczy wykształcenie to trzeba było sie uczyć. Bo do alimentów to liczą się MOŻLIWOŚCI ZAROBKOWE, a nie wykształcenie. I nie dziaduj dziadU!

Gość gość
Nie dzaduje chce sie przygotowac na kazda opcje wziasc ta najrorsza pod uwagie jakie alimenty moze mi dowalic sedzejesli dzecko wykarze ze zyje w krytycznych warunkach

Gość gość
Jak bedzesz madry to 300 zl i na tym bedze koniec

Gość gość
Boje sie ze mi dowali sedza 700 zl

Gość gość
Nie no co ty 500 to max

Gość gość
500 zl