Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tuz przed porodem

Polecane posty

Gość gość

mam tydzień do i jakos dziwnie się czuję, takie drgania w środku czuję. a u was jak było? I ten pęcherz nieszczęsny...

Gość gość
megazgaga,megaucisk na spojenie i az wylazl mi hemoroid,mocne kopniecia i co chwile siku,siedzialam w wannie i plakalam.Rano po prostu wiedzialam,ze w ten dzien urodze,kobieta to czuje jesli wszystko jest ok,a porod bedzie silami natury.

Gość gość
U mnie nic się nie działo

Gość gość
Zapewne jesteś zacofana i wstydzisz się ojca dziecka przy badaniach ginekologiczny pochwy i przy porodzie. Jest to wielki błąd wielu partnerek! Mój mąż jest zawsze przy każdym badaniu pochwy i wspierał porody tak jak to jest w Cywilizowanych Krajach. Dlatego gdy byłam w ciąży nauczył ginekolog osłupienie tętna płodu dziecka. Gdy było wysokie czy niskie to zalecił ginekolog się położyć wyluzować i głębokimi swobodnie wyrównać tętno płodu. Po to jest Prawo Pacjenta Ust 2008 r art 21 po to by z niej można korzystać z obecności osoby bliskiej podczas badań i zabiegów nawet w szpitalu! Dlatego Narusza Lekarz Prawo i wyprasza by nie mieć nie wygodnego świadka. Wyprowadzić wbrew woli pacjenta jest ubezwlasnowolnieniem pacjenta podlega nawet odszkodowania kilkadziesiąt tys zł! Wstydzić się męża a obcego faceta ginekologa nie to średniowiecze.

Gość gość
Gościu z 00:02 ty znów swoje? W każdy temat musisz wejść z tymi swoimi mądrościami o badaniu pochwy? Zamiast pierdzielić farmazony naucz się ortografii, interpunkcji i składni, bo nie dość że pieprzysz jak pomylony, to jeszcze kaleczysz język.