Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość70

Czy to normalne

Polecane posty

Gość gość70

Ostatnio z braku sexu z Żoną jestem zmuszony do onanizmu, moja Pani z przyczyn zdrowotnych nie ma zbytnio ochoty na sex, codzienne walenie konia staje się nudne, ale zastanawiam się nad tym jak bym jej zaproponował żebym zwalił konika na cycuszki albo żeby chociaż patrzyła. Czy któraś z Pań praktykuje coś takiego z partnerem, czy to już dla was jest nie smaczne. Bo ja bym z wielką przyjemnością sobie popatrzył na palcóweczkę.

Gość gość
Powiem Ci, że jestem sama od dłuższego czasu i wiem jak bardzo nudne i uciążliwe staje się działanie własną rączką, więc Cię rozumiem... Ale gdybym miała problemy ze zdrowiem i nie mogłabym normalnie kochać się z facetem to mało tego, że z chęcią pozwoliłabym mu bawić się przy mnie to nieraz sama bym go wyręczyła, a patrzenie jak własny facet robi sobie dobrze mega nakręca, więc może spróbuj pogadać z żoną i zapytaj delikatnie czy jej to nie uraża w jakiś sposób, jeżeli Cię kocha to nie powinno być problemu :)

Gość gość
Dzięki za odpisanie i podzielenie się opinią. Pozdrawiam

Gość gość
Strasznie mnie kręci myśl że facet patrzy na mnie i się masturbuje Niestety tylko myśl bo mój mąż nie chce nawet o tym słyszeć kilka razy podejmowałam próby rozmowy i go namówienia ale obraża sie na kilka dni Czy ja za dużo wymagam?

Gość gość70
Obawiam się że moja żona zareaguje tak jak twój mąż. Pozdrawiam

Gość gość
mnie podnieca damska masturbacja więc myślę, że to również działa w drugą stronę i kobieta powinna być podniecona widokiem kiedy jej men przy niej podniecony masturbuje się

Gość gość
Moja czasem sie palczuguje przy mnie ale to tylko wtedy jak sie rypiemy i wtedy tez na mnie lubi zerknąć

Gość gość70
Jeszcze jestem i dzięki za wspierające odpowiedzi, będę myślał jak dyskretnie pogadać o tym z żoną.

Gość gość
powinna zrozumieć, jest chora ale to nie oznacza, że nie może ciebie zaspokoić ręcznie albo pozwolić zrobić to samemu w jej obecności. Oczywiście powinna być nago