Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapominalskaaa

Zapomniana tabletka w 2 tyg

Polecane posty

Gość zapominalskaaa

Hej laski:) Opiszę wam moją sytuacje i prosze o wypowiedzenie sie w tej sprawie, osoby które "miały podobnie", znają się lub słyszały o takiej sytaucji. Biore tabletki Lesine, codziennie o 21. Dnia gdy powinnam przyjąć 17nastą tabletke o 9 rano zorientowałam się ze w blistrze mam o jedną tabletkę za dużo (!!) czyli 6 sztuk zamiast 5ciu. Wiem ze sa tam dni tygodnia i powinnam zorientować się wcześniej. Co wiecej, kompletnie nie pamietam czy nie przyjełam jej 16natesgo dnia blistra czy wcześniej. Po głębszym zastanowieniu pod uwage biorę dni (wyliczam wg nr tabletki na blistrze) 11, 12 i 16nasty. Seks uprawiałam 9 dnia blistra i 16nastego. Oczywiście 17 dnia o 9 rano odrazu zażyłam zaległą tabletke i o 13 tego samego dnia przyjęłam ellaona. Zrobilam to na własną rekę poniewaz zaden lekarz nie chcial mnie rpzyjac -.-. teraz moje pytanie? jaka jest wg was szansa ze bd w ciazy rozważając te 3 przypadki? Napiszcie co myslicie bo mam straszny metlik w głowie :(

Gość zapominalskaaa
Zapomnialam dodac ze 12natsego dnia zaówazylam plamienie, 13nastego dnia go nie bylo i jest po dzis dzien. Czy to moze oznaczać ze wystąpiła owulacja??

Gość gość
Dobrze ,ze o dup/czeniu nie zapomniałaś?

Gość gość
Płodności nie wróci w ciągu kilku godzin. Niepotrzebnie się faszerowalas ta dzien "po".