Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jeżeli ktoś stale nie jest zadowolony z zachowania partnera

Polecane posty

Gość gość
Nigdy się niczego nie zbuduje na zakłamaniu i egoizmie. Jak nie pasuje to nie ma co dalej się męczyć. Rozstać się gdy ślady sympatii, jakiegoś szacunku zostały.

Gość gość
Ona po prostu nie zachowuje się tak jak Ty chcesz i to Cię boli. Szukasz winy w dziewczynie, w jej matce, ojcu rodzinie. Może poszukaj winy w sobie. I co Ty masz za głupie myślenie, że nie ma bardziej odpowiedniej osoby dla Niej jak Ty. Ty jesteś idealny, a Ona niczego nie docenia! Szkoda mi Ciebie facet!

Gość gość
jeżeli wszyscy w pracy,że zachowuje się jakby miała 10 lat mniej bez powodu to robią,ta jej dziecinność,jej humory są urocze,ale w jakiej dawce,bez przeady ,może już w tym wieku nie znalezc,w jakiejkolwiek relacji międzyludzkiej znalezienie kogoś z kimś się dobierzesz nie jest proste,to jest pewien fart,który nie każdemu się przytrafi i jak ktoś tego nie doceni to naprawdę może mieć czego żałować,a ona sama nie może patrzeć na swoją rodzinę,ja się niczego nie doszukuje

Gość gość
ale jakiej winy mogę w sobie poszukać,że nie jestem w stanie jej służącym,takim jej matka dla niej była,może i przeceniam to nasze dopasowaniem,bo może bardzo do siebie pasujemy,ale te jej gówniarskie humory przekreślą wszystko

Gość gość
No to sobie nie znajdzie takiej osoby, o co Tobie chodzi. To jej życie i jej sprawa! Po co z nią jesteś, bo chyba nie dlatego, że Ona nie znajdzie sobie odpowiedniego faceta.

Gość gość
bo sobie nie radzi beze mnie,dlatego mam skrupuły ją w dupę kopnąć,bo naprawdę jest mi bliska i jak zachowuje się normalnie to jest najbliższą mi osobą

Gość gość
Nie radzi sobie bez Ciebie! Ty jesteś jakiś nienormalny naprawde.

Gość gość
bo ją kocham i nie chcę żeby p*****lca beze mnie dostała

Gość gość
nie radzi sobie beze mnie i sobie tego nie wymyśliłem,mówi,że jestem jej jedyną podporą w życiu,co jest nienormalnego w stwierdzeniu,że są ludzie,którzy sobie jakoś radzą i takie które sobie nie radzą