Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

dom przyjaciolki na wesele

Polecane posty

Gość gość

halo! mam taki problem, otoz mam przyjaciolke ze studiow, jest super przyjacielska, bardzo skromna i jak sie okazalo na 2 roku, obrzydliwie bogata... nie jakas tam firemka ojca i willa nowobogackich w Konstancinie, ale naprawde ogromne pieniadze, w tej wlasnie chwili (to jest, z tego co mi znajomi mowili jak sie pytalam przypadkiem o nia - po studiach jakos kontakt sie urwal) jej ojciec wiecej czasu spedza w Stanach, a jej matka chyba od lat nie opuszcza domu na poludniu francji - z tego co wiem, jej matka z francji pochodzi, ale do sedna, co sie z tym powzyszym wiaze, ona, z tego co wiem (niedawno spotkalam naszego wspolnego kolege i stad wiem i na ten pomysl wpadlam) mieszka obecnie w krakowie, ale ma przepiekny dom, naprawde wielkie, stare domiszcze, a raczej jest to jakis stary przedwojenny dworek, kiedys nasza paczke zaprosila na weekend na studiach, i tak sobie pomyslalam, bo planuje wesele za rok, czy nie zapytac sie przyjaciolki, a raczej jej nie poprosic o 'wypozyczenie' jej domu, jako sali weselnej? podobno tam nikt od lat nie przebywa, ale bylabym w stanie zajac sie tym, tylko czy nie byloby to zbyt...hm impertyneckie? jak sadzicie?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować